OPTIX SC Optická spojka SM
 

OPTIX SC Optická spojka SM

Optický spojka pro zakončení optického pigtailu v optické vaně či rozvaděči; Optický adaptér (coupling) slouží ke vzájemnému propojení libovolných okonektorovaných optických vláken, například patchcordů, pigtailů, předkonektorvaných kabelů, atd. Adapté...Více info

Kód
PV309058
Part No.
859558983010
Výrobce
OEM
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
19 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
19 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
23 Kč

    Základní informace

    Optický spojka pro zakončení optického pigtailu v optické vaně či rozvaděči

    Optický adaptér (coupling) slouží ke vzájemnému propojení libovolných okonektorovaných optických vláken, například patchcordů, pigtailů, předkonektorvaných kabelů, atd. Adaptéry se osazují do všech druhů optických rozvaděčů jako jsou nástěnné rozvaděče, optické zásuvky, 19" optické vany, dále u rozvaděčových provedení CWDM a DWDM multiplexerů. Běžně se používají také k jednoduchému spojení patchcordů např. při měření.

    Adaptéry dělíme na Singlemodové (tyto se ještě dělí dle zabroušení na UPC a APC), multimodové (dělí se dle druhu vlákna na OM1, OM2, OM3 nebo OM4) a podle počtu konektorů, které můžeme do spojky připojit, na duplexní a simplexní. Adaptéry se do rozvaděče připevňují šroubky, nebo nacvakávají pomocí speciální pružinky.

     

    Typ vlákna: SM

    Konektory: SC

    Broušení: UPC

    keramický spojovací člen uvnitř adaptéru

     

    Skladovací a provozní teplota: -40 až +70°C


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář