Yealink W90B SIP DECT základnová stanice, multi-buňkový systém
 

Yealink W90B SIP DECT základnová stanice, multi-buňkový systém

Systém Yealink W90 DECT IP Multi-Cell, se skládá ze dvou prvků - DECT Managera W90DM a ze základnových stanice W90B , je navržen tak, aby organizacím poskytl snadno nasaditelné bezdrátové pokrytí. Tento vícečlánkový systém DECT má v úmyslu vytvořit ext...Více info

Kód
PV373533
Part No.
W90B
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
7 613 Kč + 3.20 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
7 613 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
9 216 Kč

    Základní informace

    Systém Yealink W90 DECT IP Multi-Cell, se skládá ze dvou prvků - DECT Managera W90DM a ze základnových stanice W90B, je navržen tak, aby organizacím poskytl snadno nasaditelné bezdrátové pokrytí. Tento vícečlánkový systém DECT má v úmyslu vytvořit extrémně škálovatelné a spolehlivé řešení pro organizace jakékoli velikosti a tvaru. Systém podporuje až 250 sluchátek a 250 současných hovorů, což zajišťuje jeden hovor v každém sluchátku a umožňuje vám zbavit se omezeného pokrytí bezdrátovým signálem pouze jedné základnové stanice. Systém pracuje s Yealink W53H, W56H, W73H W59R, CP930W a DD Phone s bezproblémovým roamingem a předáváním hovorů, což umožňuje mobilní komunikaci v každé zóně i mezi ní. W90B i W90DM spojují moderní, kompaktní design s hlasovou kvalitou Yealink HD, která je zabalena do plně duplexní technologie Opus, která osvobodí vaše uši a poskytne vám propracovaný zvukový zážitek.

     

    Systém Yealink W90 umožňuje propojit 1DECT Managera, 60 základen, 250 sluchátek a zvládá 250 paralelních hovorů, je přizpůsoben pro velký prostor a poskytuje jednotné komunikační řešení zejména pro sklady, nemocnice, hotely, řetězce supermarketů, autorizované prodejny automobilů, kanceláře, maloobchody atd.


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Bezdrát. technologie DECT
    Dle místa instalace zdravotnické zařízení, open space, výrobní haly, logistické centra, hotely
    Dosah signálu až 50 m uvnitř a až 300 m venku
    Počet ruček k zákl. až 100
    PoE napájení Ano

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty