Yealink UVC40 All-in-One USB Video Bar

Novinka

Yealink UVC40 All-in-One USB Video Bar

Yealink UVC40 je all-in-one inteligentní USB konferenční zařízení pro menší prostory. UVC40 s 20MP fotoaparátem a 133° superširokoúhlým objektivem poskytuje vynikající kvalitu videa. Funkce jako elektrický kryt objektivu, AI technologie včetně dete...Více info

Kód
PV394014
Part No.
UVC40
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
22 208 Kč + 10.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
22 208 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
26 884 Kč

    Základní informace

    Yealink UVC40 je all-in-one  inteligentní USB konferenční zařízení pro menší prostory. UVC40 s 20MP fotoaparátem a 133° superširokoúhlým objektivem poskytuje vynikající kvalitu videa. Funkce jako  elektrický kryt objektivu, AI technologie včetně detekce obličeje, lokalizace zvuku a tracking mluvícího a další umožňují uživatelům zažít chytřejší a bezpečnější videokonference. S 8  MEMS mikrofony a vysoce věrným reproduktorem přináší UVC40 vynikající kvalitu hovoru v plně obousměrném režimu. UVC40 navíc podporuje vzdálenou správu na Yealink Device Management Platform prostřednictvím vestavěného Wi-Fi

    Klíčové vlastnosti:
    20MP kamera s SONY 1-inch CMOS přináší UHD 4K videokonference s jemnými detaily. Se super širokým zorným polem 133° může být každý účastník konference vidět bez nastavování kamery. Jas obrazu lze navíc automaticky optimalizovat i ve slabém osvětlení nebo v protisvětle, takže obličeje účastníků budou jasně vidět.
    UVC40 s AI technologiemi, včetně Auto Framing a Speaker Tracking, podporuje nejen automatické orámování skupin podle počtu a pozice účastníků, ale také automaticky přibližuje mluvícího bez nastavování kamery, takže se účastníci mohou více soustředit na konferenci.

    Díky 8 MEMS mikrofonům má UVC40 silnější schopnost tlumit hluk a rušení. Nový vylepšený beamforming algoritmus spolu s technologií zpracování na potlačení akustické ozvěny a dereverberace přináší vysoce kvalitní plně duplexní hovor a umožňuje přesnější snímání hlasu.
    Elektrická krytka objektivu kamery se automaticky otevře při zahájení videokonference a zůstane zavřená, když neprobíhá videokonference, čímž je zajištěno soukromí vaší konference.
    UVC40 se může připojit k síti prostřednictvím vestavěného Wi-Fi a umožňuje vzdálenou správu zařízení, konfiguraci, diagnostiku a upgrade.
    Díky integraci zvuku i videa zabírá UVC40 méně místa a minimalizuje změť kabelů a zjednodušuje instalaci do videokonferenční místnosti, řešíte pouze USB kabel a nástěnný držák a napájení.
    Jako standardní UAC/UVC zařízení je UVC40 použitelné ve většině videokonferenčních platformách.

    Obsah balení UVC40:
    UVC40 all-in-one USB video bar
    7m USB2 kabel
    VCR20 dálkový ovladač
    držák na zeď
    napájecí adaptér


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Krátký instalační návod
    Yealink_UVC40_QSG_CZ.pdf