Yealink UVC34 All-in-One USB Video Bar

Novinka

Yealink UVC34 All-in-One USB Video Bar

Yealink UVC34 je inteligentní All-in-One USB Video Bar pro malé a huddle místnosti a pro práci z domova. UVC34 s ultra HD 4K kamerou a 120° super širokoúhlým objektivem a s možností 5 násobného digitálního zoomu poskytuje vynikající kvalitu videa. ...Více info

Kód
PV398295
Part No.
UVC34
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
14 805 Kč + 10.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
14 805 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
17 926 Kč

    Základní informace

    Yealink UVC34 je inteligentní All-in-One USB Video Bar pro malé a huddle místnosti a pro práci z domova. UVC34 s ultra HD 4K kamerou a 120° super širokoúhlým objektivem a s možností 5 násobného digitálního zoomu poskytuje vynikající kvalitu videa. Společně s elektrickým krytem objektivu umožňují jeho Al technologie včetně detekce obličeje a ochranou proti hluku atd., uživatelům zažít chytřejší a bezpečnější videokonference. S 8+1 mikrofonním polem a vysoce věrným reproduktorem přináší UVC34 vynikající kvalitu hovoru i v plně duplexním režimu. UVC34 navíc podporuje vzdálenou správu přes Yealink Device Management Platform prostřednictvím vestavěné Wi-Fi.

    Klíčové vlastnosti a výhody
    Ultra HD 4K kamera s 1/2,8-inch CMOS přináší UHD 4K videokonference s jemnými detaily. Se super širokým zorným polem 120° může být každý účastník konference vidět bez nastavování kamery. Jas obrazu lze navíc automaticky optimalizovat i ve slabém osvětlení nebo v protisvětle, takže obličeje účastníků budou jasně vidět.
    UVC34 poskytuje nejen prvotřídní kvalitu obrazu s přirozenou reprodukcí barev, ale také plynulé video a detaily, čímž se snaží uživatelům optimalizovat zážitek ze schůzky. UVC34 také podporuje více rozlišení, včetně 4K/30FPS, 1440P/30FPS, 1080P/30FPS a 720P/30FPS pro přizpůsobení různým displejům a aplikacím.
    Elektrická krytka objektivu fotoaparátu se automaticky otevře při zahájení videokonference a zůstane zavřená, když neprobíhá videokonference, čímž je zajištěno soukromí vaší konference.
    UVC34 se může připojit k síti prostřednictvím vestavěného Wi-Fi a realizovat vzdálenou správu zařízení, konfiguraci, diagnostiku a upgrade.
    All-in-One  design, přenosnost a snadná instalace, zlepší váš zážitek z práce na home office.  Díky integraci zvuku a videa zabírá UVC34 méně místa a lze jej dát do batohu. Lze jej používat zavěšený na televizoru nebo monitoru bez jakýchkoliv dalších nákladů na nasazení.
    Jako standardní UAC/UVC zařízení je UVC34 použitelný pro většinu platform pro videokonference.

    Obsah balení:
    UVC34 All-in-One USB Video Bar
    VCR20 dalkový ovladač
    7m USB kabel, napájecí adaptér


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Krátký instalační návod
    Yealink-UVC34-QSG-CZ.pdf