Yealink UH38 Dual náhlavní souprava na obě uši s USB-A konektorem

Novinka

Yealink UH38 Dual náhlavní souprava na obě uši s USB-A konektorem

Yealink UH38 jsou prémiová stereo USB sluchátka s fenomenálním zvukem hovorů a hudby . Potlačení šumu pomocí dvou mikrofonů a technologie Acoustic Shield vám poskytují vynikající zážitek z hovoru. UH38 podporují duální připojení USB a Bluetooth , což v...Více info

Kód
PV365763
Part No.
UH38DualUCBAT
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
3 226 Kč + 3.10 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
3 226 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
3 907 Kč

    Základní informace

    Yealink UH38 jsou prémiová stereo USB sluchátka s fenomenálním zvukem hovorů a hudby. Potlačení šumu pomocí dvou mikrofonů a technologie Acoustic Shield vám poskytují vynikající zážitek z hovoru. UH38 podporují duální připojení USB a Bluetooth, což vám umožňuje řídit dvě hovorová zařízení současně a zlepšit tak efektivitu zpracování hovorů. Díky prémiovým materiálům a robustnímu kovovému rámu je UH38 texturované a odolné. Díky měkkému a pokožce příjemnému hlavovému mostu a náušníkům je headset pohodlný po celý den. UH38 je náhlavní souprava, která vám poskytne to nejlepší soustředění a spolupráci, zvýší vaší produktivitu na novou úroveň, ať už jste v kanceláři nebo pracujete na dálku doma. Bezproblémově funguje s hlavními platformami a nativně se integruje s IP telefony Yealink.

    UH38 podporuje dynamický EQ pro automatické přepínání režimu hovoru nebo režimu hudby. Můžete si vychutnat čistou a přirozenou kvalitu zvuku v režimu hovoru, prostorný a detailní zvuk v režimu hudby. Nový design náušníků a oválná paměťová pěna izolují okolní hluk, přinášejí vynikající pasivní redukci hluku a vytvářejí ten nejlepší zážitek z poslechu.
    Duální mikrofony pro potlačení hluku a technologie Acoustic Shield mohou účinně odolat rušení okolního prostředí a výrazně snížit hluk na pozadí během hovoru. Pomáhá zlepšit srozumitelnost a kvalitu hovoru a přináší maximální zážitek z volání.

    Podporovaný režim duálního připojení USB-A a Bluetooth, bezdrátový dosah Bluetooth může být až 10 m. Uživatelé mohou připojit a spravovat dva druhy hovorových zařízení současně a bezproblémově přepínat mezi PC a mobilním zařízením a zlepší efektivitu zpracování hovorů.
    UH38 Dual je v režimu Bluetooth napájen vestavěnou dobíjecí baterií, která kombinuje spolehlivost kabelových náhlavních souprav a flexibilitu bezdrátových náhlavních souprav.
    The 360° busylight se automaticky rozsvítí červeně, když telefonujete nebo jste na schůzce, aby se snížilo vnější rušení a zlepšila se efektivita práce.


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Náhlavní souprava Na obě uši, Drátová, USB konektor, Bluetooth
    Náhlavní souprava konektor USB konektor
    Typ příslušenství Náhlavní soupravy

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Video

    Související dokumenty