Yealink RT30 SIP DECT repeater

DECT repeater Yealink RT30 je určen pro rozšíření dosahu IP DECT Yealink W52P/W56P/W60B . Repeater je konstruovaný v souladu s normou Digital Enhanced Cordless Telecommunication (DECT) a vyznačuje se snadnou instalací a uživatelský přívětivým vzhledem....Více info

Kód
PV265402
Part No.
RT30
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
3 230 Kč + 3.20 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
3 230 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
3 912 Kč

    Základní informace

    DECT repeater Yealink RT30 je určen pro rozšíření dosahu IP DECT Yealink W52P/W56P/W60B. Repeater je konstruovaný v souladu s normou Digital Enhanced Cordless Telecommunication (DECT) a vyznačuje se snadnou instalací a uživatelský přívětivým vzhledem.
    Repeater je vhodný pro rozšíření pokrytí stávající či nové DECT sítě. K jedné základně může být připojeno až 6 repeaterů a ve spojení s W60B podporuje kaskádování dvou RT30. Na repeateru je možné uskutrečnit 2 souběžné hovory.  Repeater Yealink RT30 je vybaven třemi LED diodami pro okamžité zjištění stavu. Dosah DECT signálu do 50m vnitřní a do 300m venkovní prostory. Napájecí adaptér 5V DC, 0,6A je součástí balení.
    Elegantní design a snadná instalace jsou vlastnosti vhodné pro použití v prostřední moderních firem, nemocnic, kanceláří či obchodních prostor.
     

    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Bezdrát. technologie DECT

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář