Yealink MVC400 Video Microsoft Teams Rooms systém

Novinka

Yealink MVC400 Video Microsoft Teams Rooms systém

Yealink MVC400 je speciálně navržen pro malé konferenční místnosti. Portfolio MVC400 nové generace je optimální volbou pro malé zasedací místnosti se snadným nasazením, které zahrnuje novou generaci vysoce výkonného MINI-PC MCore Pro, dotykový panel no...Více info

Kód
PV412025
Part No.
MVC400-C4-000
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
92 231 Kč + 11.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
92 231 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
111 613 Kč

    Základní informace

    Yealink MVC400 je speciálně navržen pro malé konferenční místnosti. Portfolio MVC400 nové generace je optimální volbou pro malé zasedací místnosti se snadným nasazením, které zahrnuje novou generaci vysoce výkonného MINI-PC MCore Pro, dotykový panel nové generace MTouch E2 a USB Video Bar UVC40. Yealink MINI-PC MCore Pro nové generace kombinuje estetiku s praktičností, má tři porty HDMI a přichází s EDID, což poskytuje flexibilní a spolehlivé řešení nasazení pro konferenční místnosti.

    UVC40 spolu s 8 MEMS mikrofonními poli a 133 diagonálními zornými poli. UVC40 podporuje technologie Al, jako je rozpoznávání obličeje, lokalizace zvuku a sledování mluvčího. UVC40 může uživatelům poskytnout vysoce kvalitní zážitek z volání v plně duplexním režimu.

    Nativní uživatelské rozhraní přizpůsobené Microsoft Teams nabízí připojení ke schůzce jedním dotykem. Dotykový panel MTouch II, navržený s myšlenkou multifunkčního all-in-one, umožňuje snadno ovládat hovory, ovládat fotoaparát, sdílet obsah a další funkce. Zároveň má MTouch II vestavěný Human Motion Sensor, který dokáže konferenční systém automaticky probudit a vy můžete okamžitě zahájit konferenci.

    Yealink UVC40 je vybaven technologií AI, včetně automatického rámování a sledování mluvčího. Se 133° úhlopříčným zorným polem a automatickým rámováním dokáže UVC40 rozpoznat počet a pozici účastníků a hladce zarámovat každého v nejvhodnějším pohledu i v malých prostorech. Technologie Speaker Tracking s 20MP fotoaparátem přináší živé setkání tváří v tvář ve vysokém rozlišení. Navíc, s elektrickým krytem objektivu, se kamera UVC40 může automaticky zapínat a vypínat pomocí funkce detekce, čímž zajišťuje soukromí pro vaše konferenční místnosti.


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty