Yealink EXP43 rozšiřující modul

Rozšiřující modul Yealink EXP43 pro novou řadu IP telefonů Yealink T43U / T46U / T48U . Je navržen tak, aby rozšířil funkční dovednosti vašeho SIP telefonu na zcela novou úroveň. Je vybaven velkým 4,3“ barevným displejem , který vám poskytne živý...Více info

Kód
PV284649
Part No.
EXP43
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
2 397 Kč + 3.20 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
2 397 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 904 Kč

    Základní informace

    Rozšiřující modul Yealink EXP43 pro novou řadu IP telefonů Yealink T43U / T46U / T48U. Je navržen tak, aby rozšířil funkční dovednosti vašeho SIP telefonu na zcela novou úroveň.
    Je vybaven velkým 4,3“ barevným displejem, který vám poskytne živý vizuální zážitek. Kromě toho vám poskytuje jednoduché uživatelské rozhraní a pokročilé funkce zpracování hovorů. Na tři stránky 20 flexibilních tlačítek zobrazených na displeji lze naprogramovat až 60 různých funkcí. Můžete nastavit multifunkční tlačítka jako BLF, rychlé vytáčení, přesměrování hovoru, přepojení, parkování hovorů, vyzvednutí hovoru atd.
    Yealink EXP43 barevný rozšiřující modul je ideálním řešením pro recepční, administrativní pomocníky a pracovníky kontaktních center a umožňuje snadno monitorovat kontakty a spravovat velké množství hovorů.
     

    Rozšiřující modul EXP43, který lze jednoduše připojit s telefonem pomocí přiloženého kabelu, se přizpůsobí obrazovce připojeného telefonu a automaticky se přepne displej do barevného (T46U a T48U) nebo černobílého (T43U) provedení .
    EXT43


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Displej typ podsvícený, barevný
    Počet programovatelných tlačítek 20
    Počet stran pro rychle volby 3
    Typ příslušenství Rozšiřující modul

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty