TP-Link Switch TL-SG3428, L2 mananaged, 24x GLAN, 4x SFP, Omada SDN
 

TP-Link Switch TL-SG3428, L2 mananaged, 24x GLAN, 4x SFP, Omada SDN

TL-SG3428 je 24portový gigabitový managovatelný switch JetStream L2 se 4 sloty SFP. Hlavní výhody switche jsou: Plně gigabitové porty : 24 × gigabitové porty RJ45 a 4 × gigabitové SFP sloty poskytují vysokorychlostní připojení. Integrováno do Omada SDN...Více info

Kód
PV294405
Part No.
TL-SG3428
Výrobce
TP-Link
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
4 890 Kč + 1.70 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
4 890 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
5 919 Kč

    Základní informace

    TL-SG3428 je 24portový gigabitový managovatelný switch JetStream L2 se 4 sloty SFP.

    Hlavní výhody switche jsou:
    Plně gigabitové porty : 24 × gigabitové porty RJ45 a 4 × gigabitové SFP sloty poskytují vysokorychlostní připojení.
    Integrováno do Omada SDN : Zero-Touch Provisioning (ZTP) * , centralizovaná správa cloudu a inteligentní monitorování.
    Centralizovaná správa : Cloudový přístup a aplikace Omada pro mimořádné pohodlí a snadnou správu.
    Statické směrování : Pomáhá směrovat vnitřní provoz pro efektivnější využití síťových prostředků.
    Robustní bezpečnostní strategie : IP-MAC-Port Binding, ACL, Port Security, DoS Defend, Storm control, DHCP Snooping, 802.1X, Radius Authentication a další.
    Optimalizujte hlasové a video aplikace : L2 / L3 / L4 QoS a IGMP snooping.
    Samostatná správa : Web, CLI (port konzoly, Telnet, SSH), SNMP, RMON a Dual Image přinášejí výkonné možnosti správy

    Zabezpečené sítě
    Mezi funkce zabezpečení patří vazba IP-MAC-Port-VID, Zabezpečení portů, Storm Control a DHCP Snooping na obranu proti řadě síťových hrozeb. K dispozici je integrovaný seznam běžných DoS útoků, díky nimž je možné jim předcházet snadněji než kdy dříve. Funkce Seznamy řízení přístupu (ACL, L2 až L4) navíc omezuje přístup k citlivým síťovým prostředkům tím, že zakazuje pakety na základě zdrojové a cílové adresy MAC, adresy IP, portů TCP / UDP nebo ID VLAN. Přístup uživatelů k síti lze ovládat pomocí ověřování 802.1X, které pracuje se serverem RADIUS / Tacacs + a uděluje přístup pouze v případě, že jsou poskytnuta platná pověření uživatele.

    Pokročilá QoS
    Hlasový a video provoz lze upřednostnit na základě adresy IP, adresy MAC, čísla portu TCP, čísla portu UDP a dalších. Díky QoS (Quality of Service) zůstávají hlasové a obrazové služby plynulé, i když je nedostatek šířky pásma.

    Bohaté funkce L2 a L2 +
    Podporována je kompletní řada funkcí L2, včetně 802.1Q VLAN, zrcadlení portů, STP / RSTP / MSTP, protokolu Link Aggregation Control Protocol a řízení toku 802.3x. Pokročilé IGMP Snooping zajišťuje, že přepínač inteligentně přeposílá streamy vícesměrového vysílání pouze příslušným předplatitelům, čímž odstraní zbytečný provoz, zatímco škrcení a filtrování IGMP omezuje každého předplatitele na úrovni portu, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu vícesměrového vysílání. Statické směrování je jednoduchý způsob segmentace sítě a interně směruje provoz prostřednictvím přepínače pro zvýšení efektivity.

    Funkce ISP
    K dispozici jsou funkce sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion a funkce ověřování IGMP vyvinuté s ohledem na poskytovatele služeb. 802.3ah OAM a Device Link Detection Protocol (DLDP) nabízejí snadné monitorování a řešení problémů s ethernetovými linkami.

    Podpora protokolu IPv6
    Funkce IPv6, jako je Dual IPv4 / IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery a IPv6 Neighbor Discover zaručují, že vaše síť je připravena na síť nové generace (NGN) bez nutnosti upgradovat Hardware.

    Funkce správy na úrovni podniku
    Snadná správa prostřednictvím intuitivního webového grafického uživatelského rozhraní (GUI) nebo průmyslového standardního rozhraní příkazového řádku (CLI). U obou metod správy je provoz chráněn šifrováním SSL nebo SSH. Podpora SNMP (v1 / v2c / v3) a RMON umožňuje přepínači dotazovat se na cenné informace o stavu a odesílat pasti na abnormální události.

    Produkt manažer:

    Zdeněk Valdman,  +420 773 749 002,  valdman@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Počet Gbit portů 24
    SFP 4, Ano

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář