Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HP Samsung Cpe 3 y NBD onsite + DMR pro tiskárnu PN SS293D
 

HP Samsung Cpe 3 y NBD onsite + DMR pro tiskárnu PN SS293D

Doba trvání a pravidla pořizování služeb HP CarePack: Služba začíná platit datem nákupu HW a trvá po dobu specifikovanou v dokumentech HP CarePack. HP CarePack je možno zakoupit nejpozději do 180 dnů od data nákupu HW. Kontakt pro nahlašování servisníc...Více info

Kód
PV272044
Part No.
U9SP3E
Výrobce
Záruka
12 Měsíce

    Základní informace

    Doba trvání a pravidla pořizování služeb HP CarePack: Služba začíná platit datem nákupu HW a trvá po dobu specifikovanou v dokumentech HP CarePack. HP CarePack je možno zakoupit nejpozději do 180 dnů od data nákupu HW. Kontakt pro nahlašování servisních požadavků na telefonu 261 307 310.

    NBD - Next Business Day On-site, HW Support: Zahájení opravy následující pracovní den je služba, která zákazníkovi zaručuje telefonní podporu a podporu přímo v místě instalace zařízení HP produktů. Služba zahrnuje veškeré nahradní díly, servisní práce a cestu technika. Služba je k dispozici od 8:00 - 17:00 hod. od pondělí do pátku vyjma státních svátků. Odborný pracovník dorazí na pracoviště následující pracovní den, poté co byl zaregistrován telefonický požadavek, a začne pracovat na odstranění HW problému.

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář