Homematic Univerzální kontaktní senzor - HmIP-SCI

Univerzální kontaktní senzor HmIP-SCI Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home , přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a ochraně obje...Více info

Kód
PV401310
Part No.
HmIP-SCI
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 256 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 256 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 522 Kč

    Základní informace

    Univerzální kontaktní senzor HmIP-SCI

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a ochraně objektů.

    Bezdrátový Univerzální kontaktní senzor (HmIP-SCI), určený pro použití ve vnitřních prostorech, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Umožňuje integraci drátových zařízení třetích stran do bezdrátového systému chytré domácnosti Homematic IP.


    Použití

    Drátové komponenty a zařízení třetích stran (například magnetické kontakty již integrované ve dveřích nebo oknech, vratové kontakty, senzory rozbití skla, senzory zaplavení, detektory hořlavých a výbušných plynů atd.) mohou být jednoduše propojeny pomocí dvouvodičového kabelu k Univerzálnímu kontaktnímu senzoru (HmIP-SCI), který přenáší stavové informace do systému chytré domácnosti Homematic IP.

    Tímto způsobem lze prostřednictvím mobilní aplikace Homematic IP efektivně monitorovat druhotné cíle zájmu. Aplikace může například uživatele v reálném čase informovat o napadení prosklených výloh, oken nebo dveří, a tak mu poskytnout okamžitou a rychlou reakci v závislosti na situaci a události.

    V kombinaci s vnitřní Sirénou (HmIP-ASIR-2) nebo venkovní Sirénou (HmIP-ASIR-O) z řady Homematic IP lze například spustit akustickou a vizuální signalizaci, upoutat lokální pozornost, a tak odradit narušitele v dalším postupu.


    Snadná montáž

    Bezdrátová komunikace a bateriový provoz nabízí možnost jednoduché instalace bez potřeby kabeláže. Pro bezstarostnou instalaci fixací na vybrané místo jsou součástí balení lepicí pásky nebo šroubky a hmoždinky.

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář