Homematic Spínaná zásuvka s měřením spotřeby - HmIP-PSM-PE

Spínaná zásuvka s měřením spotřeby HmIP-PSM-PE Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home , přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k automatizaci, zab...Více info

Kód
PV401313
Part No.
HmIP-PSM-PE
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 834 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 834 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 221 Kč

    Základní informace

    Spínaná zásuvka s měřením spotřeby HmIP-PSM-PE

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k automatizaci, zabezpečení a ochraně objektů.

    Bezdrátová Spínaná zásuvka s měřením spotřeby (HmIP-PSM-PE) je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP a umožňuje prostřednictvím mobilní aplikace snadno ovládat připojené elektrické spotřebiče, měřit elektrické veličiny a současně funguje i jako opakovač signálu pro ostatní komponenty v systému.


    Použití

    Spínaná bezdrátová zásuvka (HmIP-PSM-PE) s funkcí měření umožňuje spínání připojených zařízení.
    Umožní spínat a vypínat připojené spotřebiče, měřit jejich spotřebu energie, napětí, proud a výkon. Připojená zařízení lze ovládat manuálně přímo tlačítkem na zásuvce nebo vzdáleně v kombinaci s Centrální jednotkou (HmIP-HAP) a mobilní aplikací Homematic IP.

    Jedním z příkladů efektivního využití spínané zásuvky může být měření spotřeby energie, připojení a ovládání všech elektrických přímotopů nebo svítidel. V kombinaci s Nástěnným termostatem (HmIP-WTH) z řady Homematic IP lze pak navíc řídit prostorovou teplotu v místnosti a proces vytápění dle individuálních potřeb, což vede k okamžité úspoře a snížení výdajů na energie až o 30 %.

    Údaje spotřeby energie připojeného spotřebiče jsou zaznamenávány a mohou být vyhodnoceny prostřednictvím aplikace Homematic IP. Tlačítko na čelní straně funguje pro manuální aktivaci připojeného zařízení a současně jako barevný LED indikátor stavu zařízení.

    Zařízení lze, pro rozšíření bezdrátového dosahu sítě chytré domácnosti Homematic IP, volitelně použít i jako opakovač signálu (dosah až 400 m).


    Systémový provoz

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář