Homematic Okenní a dveřní senzor - optický plus - HmIP-SWDO-PL

Okenní a dveřní senzor HmIP-SWDO-PL - optický plus Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home , přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a...Více info

Kód
PV401314
Part No.
HmIP-SWDO-PL
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 582 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 582 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 916 Kč

    Základní informace

    Okenní a dveřní senzor HmIP-SWDO-PL - optický plus

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a ochraně objektů.

    Bezdrátový Okenní a dveřní senzor - optický plus (HmIP-SWDO-PL) určený pro použití ve vnitřních prostorech je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Lze ho použít pro spolehlivou ochranu všech typů oken a dveří prostřednictvím optické technologie na principu infračervené světelné bariéry.

    Konstrukce Plus s extra dlouhou životností napájení.


    Použití

    Optický senzor (HmIP-SWDO-PL) nepracuje na konvenčním principu magnetického kontaktu a pro jeho funkčnost není třeba další přídavné části s magnetem, což výrazně zjednodušuje montáž. Integrovaný optický systém infračervené světelné bariéry spolehlivě rozpozná otevřené nebo zavřené okno nebo dveře.

    Inovovaná konstrukce verze Plus pro 2 kusy vyměnitelných napájecích baterií typu AAA umožňuje provoz s nízkými nároky na údržbu a zajistí až 4 roky provozu.

    V rámci systému Homematic IP přebírá malý senzor hned několik úkolů současně.


    Poplachové funkce

    V režimu zabezpečení, aktivací optického senzoru, systém ihned provede předkonfigurovanou operaci. Mobilní aplikace Homematic IP poskytuje uživateli v systému chytré domácnosti aktuální informace o stavu ochra


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář