Homematic Nástěnný dálkový ovladač - HmIP-WRCC2

Nástěnný dálkový ovladač HmIP-WRCC2 Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k automatizaci, zabezpečení a o...Více info

Kód
PV401311
Part No.
HmIP-WRCC2
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
940 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
940 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 139 Kč

    Základní informace

    Nástěnný dálkový ovladač HmIP-WRCC2

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k automatizaci, zabezpečení a ochraně objektů.

    Programovatelný, bezdrátový Nástěnný dálkový ovladač (HmIP-WRCC2) je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP.
    Dvě tlačítka pro manuální ovládání zařízení nebo vzdálené řízení systémových funkcí chytré domácnosti. Zařízení může ovládat osvětlení, rolety, žaluzie, garážová vrata atd.


    Použití

    Zvláště plochý Nástěnný dálkový ovladač (HmIP-WRCC2), s tloušťkou pouhých 12 mm, nabízí možnosti flexibilní instalace a širokou modularitu využití. Stisknutím jednoho ze dvou tlačítek poskytuje ovladač pestrou škálu řešení od jednoduchých příkazů až po složité scénáře řízení chytré domácnosti. Díky bateriovému provozu je možné ovladač nenápadně volně umístit nebo nainstalovat na požadované místo.


    Funkce

    Inteligentní dálkový ovladač poskytuje dvě tlačítka, které dokáží rozlišit mezi dlouhým a krátkým stisknutím. To umožňuje například zapínat nebo vypínat světelné zdroje nebo aktivovat či deaktivovat EKO režim vytápění.

    Jednotlivá tlačítka se dají prostřednictvím mobilní aplikace Homematic IP přizpůsobit vašim individuálním potřebám. V závislosti na přiřazeném programu může každé z tlačítek ovládat vícero zařízení a funkcí chytré domácnosti Homematic IP. Každé tlačítko lze nezávisle na sobě samostatně konfigurovat a tak pohodlně ovládat již připojená (naprogramovaná) zařízení.


    Systémový provoz

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář