Homematic IP Centrální jednotka chytré domácnosti

Centrální jednotka HmIP-HAP; Centrální jednotka chytré domácnosti Homematic IP. Srdce Vaší chytré domácnosti. S Homematic IP se už nemusíte starat o rozsvěcování a zhasínání, bezpečnostní systém se automaticky aktivuje při vašem odchodu, rolety budou n...Více info

Kód
PV401296
Part No.
HmIP-HAP
Výrobce
Homematic
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 149 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 149 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 392 Kč

    Základní informace

    Centrální jednotka HmIP-HAP

    Centrální jednotka chytré domácnosti Homematic IP.
    Srdce Vaší chytré domácnosti. S Homematic IP se už nemusíte starat o rozsvěcování a zhasínání, bezpečnostní systém se automaticky aktivuje při vašem odchodu, rolety budou nastaveny na požadovanou polohu a při parkování se vám sama otevřou garážová vrata!

    S Centrální jednotkou (HmIP-HAP) se vám zkrátka otvírá celý svět chytré domácnosti Homematic IP a váš život se stává mnohem jednodušším a pohodlnějším.

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu s rozsáhlým portfoliem zařízení.

    Centrální jednotka HmIP-HAP

    Pracuje jako přístupový bod a nabízí pohodlné nastavení a ovládání komplexního systému chytré domácnosti Homematic IP pomocí intuitivní aplikace (pro Android a iOS v CZ) určené pro chytré telefony a tablety. Mobilní aplikace umožňuje okamžitou reakci na zprávy a upozornění ze systému vaší chytré domácnosti a spojuje všechna zařízení Homematic IP prostřednictvím bezplatného neomezeného cloudu, ten umožňuje nastavení a řízení systému odkudkoliv na světě, přenos důležitých informací a aktualizaci softwaru a firmwaru zařízení, předává konfigurační a provozní příkazy z aplikace Homematic IP směrem k jednotlivým zařízením chytré domácnosti.

    Nízká energetická náročnost Centrální jednotky (HmIP-HAP), která zůstává i přes vysokou účinnost se spotřebou max. 2,5 W, a tak zabraňuje nepříjemným překvapením, které mohou nastat při vyúčtování za elektřinu. Navzdory nízké spotřebě energie indikuje Centrální jednotka (HmIP-HAP) vizuální informaci při jednotlivých změnách stavu. Systémové tlačítko na čelní straně pracuje s různými barvami LED indikace v závislosti na stavu systému.


    Připojení až 80 zařízení, až 15 chytrých telefonů (uživatelů), RJ-45, AES-128 šifrování, IP20, detekce rádiového rušení, podpora hlasového ovládání, neomezený bezplatný cloud, LED indikace stavu, možnost rozšíření bezdrátového dosahu, 5V DC adaptér.


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář