Homematic Dálkový ovladač (klíčenka) - zabezpečovací - HmIP-KRCA

Kouřový hlásič požáru HmIP-SWSD Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a požární ochraně obj...Více info

Kód
PV401307
Part No.
HmIP-KRCA
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 256 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 256 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 522 Kč

    Základní informace

    Kouřový hlásič požáru HmIP-SWSD

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a požární ochraně objektů.

    Bezdrátový Kouřový hlásič požáru (HmIP-SWSD) certifikovaný dle EN 14604 je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP a pomocí fotoelektrického senzoru rozptýleného světla spolehlivě detekuje vývoj kouřových plynů ve vzduchu monitorovaného prostoru. Na rozdíl od většiny ostatních konvenčních hlásičů požáru disponuje Kouřový hlásič (HmIP-SWSD) z řady Homematic IP četnými inovativními funkcemi.


    Použití

    Hlásiče požáru jsou základním prvkem požární ochrany každého objektu. Kouřový hlásič (HmIP-SWSD) reaguje na přítomnost kouře a v případě poplachu aktivuje vestavěnou sirénu o síle 85 dB, nouzové osvětlení a odešle poplachový signál do Centrálního jednotky (HmIP-HAP). Uživatel tak vzápětí obdrží informaci o poplachové události prostřednictvím push notifikací mobilní aplikace Homematic IP na chytrém telefonu.


    Schválení

    Kouřový hlásič požáru (HmIP-SWSD) využívá moderní fotoelektrické (optické) technologie snímání a je nezávisle testován jako vyhovující všem evropským standardům. Samozřejmostí je jak certifikát CE, tak schválení dle ČSN, EN 14604:2006 a CPD. Určen pro montáže do novostaveb dle vyhlášky 23/2008 Sb. Vyhláška o technických podmínkách požární ochrany staveb (ve změně č. 268/2011 Sb.).


    Technologie

    Všechny požární hlásiče provozované v jednom systému Homematic IP

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář