Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Fanvil X3SW SIP WiFi Phone

Fanvil X3SW je WiFi telefon s 2,4" barevným displejem, který umožňuje bezdrátové připojení a zlepšuje efektivitu spolupráce. S HD zvukem, vestavěnou 2,4G WiFi, 6-cestnou audiokonferencí je vhodný do různých podnikových scénářů a poskytuje uživatelům vy...Více info

Kód
PV331991
Part No.
X3SW
Výrobce
Fanvil
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Fanvil X3SW je WiFi telefon s 2,4" barevným displejem, který umožňuje bezdrátové připojení a zlepšuje efektivitu spolupráce. S HD zvukem, vestavěnou 2,4G WiFi, 6-cestnou audiokonferencí je vhodný do různých podnikových scénářů a poskytuje uživatelům vysoce kvalitní a snadno použitelný zážitek.
    Fanvil X3SW podporuje 2,4G WiFi, což uživatelům umožňuje mít více možností připojení k síti a budování bezdrátové kanceláře. Méně kabeláže umožňuje přijemnější kancelářské prostředí a rozmístění zařízení flexibilnější.
    Vzhled Fanvil X3SW zdědil estetický designový styl. Intuitivní a uživatelsky přívětivé uživatelské rozhraní usnadňuje navigaci a vyžaduje méně školení.
    X3SW Pro podporuje plný HD audio efekt pomocí vestavěného HD sluchátka, HD reproduktorů a pomocí širokopásmového zvukového kodeku G.722 a Opus. Efektivní technologie ANS (Automatic Noise Suppression) může snížit hluk na pozadí v různých prostředích a poskytnout vám pohodlný komunikační zážitek.
    X3SW Pro podporuje 6-cestné audio konference, organizátor konference může pozvat až 5 účastníků, aby se připojili ke konferenci, což usnadňuje a zefektivňuje spolupráci mezi různými odděleními nebo organizacemi.
    Tlačítka linek lze také upravit jako DSS tlačítka podle požadavků konfigurace. Každé DSS tlačítko může být nastaveno na LINE /BLF/ rychlá volba a lze ho spustit jedním kliknutím.

    X3SW Pro podporuje připojení EHS bezdrátových sluchátek prostřednictvím EHS adaptéru, abyste mohli provádět více věcí najednou a zároveň uskutečňovat audio hovory, což výrazně zvýší efektivitu vaší práce.

    Flexibilní instalace pod úhlem 45° nebo 50° pro stolní scénář nebo montáž na stěnu s použitím nástěnného držáku (není součástí balení), mohou splňovat potřeby různých kancelářských prostředí.

    Hlavní funkce:
    - 4 SIP linky
    - Vestavěná 2,4GHz WiFi
    - 2,4” hlavní barevný displej
    - HD zvuk na hlasitém reproduktoru a sluchátku
    - Podpora EHS bezdrátové náhlavní soupravy
    - Podpora 6-cestné audio konference
    - Stojan se 2 nastavitelnými úhly 45 a 50 stupňů


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ano
    Audiokonference 6 cestná konference
    Bluetooth Ne
    Displej rozlišení 320 x 240
    Displej typ podsvícený, barevný
    Displej velikost (palce) 2.4"
    Ethernetové porty 2 x RJ45 10/100 Mbps
    Operační systém Linux
    Počet SIP účtů 4
    PoE napájení Ne
    Rychlost LAN 10/100 Mbps
    Wifi 2.4GHz - 802.11b/g/n
    Zavěšení na zeď Volitelné

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Krátký instalační návod
    X3SW_Fanvil_QIG_CZ.pdf