Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Fanvil X3SG Lite SIP telefon

Kód
PV331994
Part No.
X3SG Lite
Výrobce
Fanvil
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Fanvil X3SG Lite je IP telefon základní úrovně. S HD zvukem, 2,3“ dot-matrix displejem, 2 SIP linkami, lokálním 6 cestným konferenčním hovorem a dalšími rozšiřujícími funkcemi, jako je náhlavní EHS souprava, poskytuje uživatelům vysoce kvalitní a pohodlný zážitek za dostupnou cenu.
    Díky estetickému designu zděděného od předchozích generací IP telefonů Fanvil je vzhled X3S Lite elegantní, jednoduchý a stylový. Intuitivní a uživatelsky přívětivé uživatelské rozhraní usnadňuje navigaci a vyžaduje minimální školení.
    X3SG Lite podporuje plný HD audio efekt pomocí vestavěného HD sluchátka, HD reproduktorů a pomocí širokopásmového zvukového kodeku G.722 a Opus. Efektivní technologie ANS (Automatic Noise Suppression) může snížit hluk na pozadí v různých prostředích a poskytnout vám pohodlný komunikační zážitek.
    X3SG Lite podporuje 6-cestné audio konference, organizátor konference může pozvat až 5 účastníků, aby se připojili ke konferenci, což usnadňuje a zefektivňuje spolupráci mezi různými odděleními nebo organizacemi.
    Tlačítka linek lze také upravit jako DSS tlačítka podle požadavků konfigurace. Každé DSS tlačítko může být nastaveno na LINE /BLF/ rychlá volba a lze ho spustit jedním kliknutím.

    X3SG Lite podporuje připojení EHS bezdrátových sluchátek prostřednictvím EHS adaptéru, abyste mohli provádět více věcí najednou a zároveň uskutečňovat audio hovory, což výrazně zvýší efektivitu vaší práce.

    Flexibilní instalace pod úhlem 45° nebo 50° pro stolní scénář nebo montáž na stěnu s použitím nástěnného držáku (není součástí balení), mohou splňovat potřeby různých kancelářských prostředí.

    Hlavní funkce:
    - 2 SIP linky
    - 2,3” dot-matrix displej
    - HD zvuk na hlasitém reproduktoru a sluchátku
    - Podpora 6-cestné audio konference
    · Dva Gigabitové porty, integrované PoE


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ne
    Audiokonference 6 cestná konference
    Bluetooth Ne
    Displej typ grafický, podsvícený
    Ethernetové porty 2 x RJ45 10/100/1000 Mbps
    Operační systém Linux
    Počet SIP účtů 2
    PoE napájení Ano
    Rychlost LAN 10/100/1000 Mbps
    Wi-Fi Ne
    Zavěšení na zeď Volitelné

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář