Dahua ITC237-PW6M-IRLZF-B-C2

Doprodej

Dahua ITC237-PW6M-IRLZF-B-C2

IP kamera, 2Mpix, 30fps, 1/1,8", 10-50mm, IR30m, rozpoznávání SPZ (ANPR), dopravní analytiky, white/blacklist pro SPZ, alarm I/O porty, držák na zeďVíce info

Kód
PV377778
Part No.
ITC237-PW6M-IRLZF-B-C2
Výrobce
DAHUA
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Dahua ITC237-PW6M-IRLZF1050-B-C2

    Vjezdová 2megapixelová kamera pro trvalý venkovní provoz s rozpoznáváním registračních značek vozidel (RZ, dříve SPZ), komprese videa H.265, snímač CMOS 1/1,8", rozlišení 1920 x 1080, 25/30 fps (PAL/NTSC), varifokální objektiv f = 10-50 mm, IR přísvit do 30 metrů, metadata, WDR (96 dB), 1x LAN, RS-485, 2x I/O port, alarm vstup/výstup, audio vstup/výstup (RCA), napájecí výstup (12 V/ 1 A), web správa, dual streaming, microSD slot (TF card), voděodolná IP67, napájení DC 12 V, AC 24 V nebo PoE+ (802.3at)držák na zeď/strop.

    Zvláště určena pro automatizaci evidence pohybu vozidel a otevírání vjezdových bran na základě rozpoznávání registračních značek, nepotřebuje vnější software, vestavěný whitelist a blacklist pro SPZ, možnost nahrávání fotografií aut s identifikaci RZ na FTP, paměťovou kartu nebo na PC/server a automatické dávkové zasílání ke zpracování.

    Kamera může pracovat zcela autonomně, tj. například jako automat pro ovládání vjezdové brány dle rozpoznaných RZ. Současně však může být součástí IP kamerového systému, tj. simultánně s rozpoznáváním RZ ukládat plnohodnotné video na NVR.

    K zařízení je dodáván ZDARMA software SmartPSS. Jedná se o pohodlnou správu IP (NVR/XVR/IP kamer) zařízení. Aplikace umožňuje automatické vyhledání zařízení, živý náhled kanálů, nahrávání vybraných kanálů dle zadaných kritérií a samozřejmě přehrávání záznamů. Nástupcem SmartPSS je aplikace DSS Express, která je také zdarma. Nabízí více funkcí a nově architekturu klient-server. Nejdříve naistalujete serverovou část a poté klientskou aplikaci. Klient může být nainstalovaný na stejném PC jako server, ale i na jiném PC ve stejné síti. DSS Express umožňuje až 10 připojených klientů zdarma. Pokročilejší DSS Pro je již licencované a nabízí mnohem více analytických funkcí.
    Kromě DSS Express můžete veškerý software stáhnout pomocí aplikace Dahua ToolBox. Jedná se o oficiální stahovač všech aplikací a SDK od Dahuy. Pro mobilní přístup využijte aplikaci DMSS; stahujte a instalujte z aplikačních systémových bází (Google/Apple).

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE:

    Vlastnosti:

     

    • Zabudovaný WEB server a detekce pohybu
    • H.264 a H.265 video komprese
    • Přístup pomocí internetového prohlížeče
    • Podpora PMS
    • Možnost skriptovat některé aktivity pomocí CGI
    • Podpora SDK, Onvif
    • Vícenásobný přístup ze vzdáleného počítače v síti LAN nebo Internet
    • Interní databáze uživatelů
    • Synchronizace času pomocí NTP nebo interní
    • Slot pro instalaci microSD karty do kapacity 64 GB

     

    Softwarové vlastnosti - rozpoznávání RZ:

     

    • Maximální rychlost snímaných vozidel je dána nastavenou závěrkou (rozsah závěrky 1/50 - 1/10000), tj. rychlost jednotlivého snímaného vozidla je prakticky neomezená.
    • Kapacita počtu rozpoznaných RZ je přibližně 1 snímek za sekundu (kamera není určena pro snímání vozidlových kolon jedoucích rychleji než 20 km/h).
    • Rozpoznání SPZ na 4-40 m, měření rychlosti vozidla do 80 km/h.
    • Seznamy whitelistu a blacklistu lze importovat a exportovat ve formátu CSV a jejich update lze automatizovat externím skriptem.
    • Whitelist pro RZ, je seznam RZ pro něž při jejich shodě dojde k sepnutí I/O portu (tj. například zvednutí závory). Seznam umí vjezd vozidla dané RZ omezit i na časový kalendářní úsek. Tj. v tomto seznamu vjezd vozidla povolujete nebo zakazujete. Rovněž je v seznamu možné vést základní informace o vozidle.
    • Blacklist pro RZ, je seznam RZ pro něž při jejich shodě vytvoří poplachovou zprávu.
    • Otevíraní brány (sepnutí výstupního spínače nebo zaslání IP povelu) může být nastaveno i do režimu kdy otevře jakémukoliv vozidlu u něhož rozpozná, že má RZ (jakoukoliv) - typicky např. nechceme, aby brána sloužila chodcům.
    • Pro každé vozidlo s detekovanou RZ vytváří fotografii, kterou uloží na microSD kartu a pošle na FTP server. Do fotografie je možné nechat vložit "vodoznak" obsahující RZ, datum, čas, identifikaci kamery, jízdního pruhu, stát (dle RZ), ochranný řetězec proti padělku. Vkládání umístění těchto textů je možné pohodlně nastavit tak, že jsou velmi jasné a přehledné i laikovi. Vložené texty není možné na fotografii změnit. Fotografie jsou chráněny kontrolními součty proti editaci a je možné tento kontrolní součet ověřit přímo ve web rozhraní kamery. Uživatel může nastavit i barvu jakou jsou tyto texty vloženy do fotografie.
    • Rovněž do videa je možné nastavit vkládání identifikačních údajů kamery, jako je datum, čas, název kamery. Videa jsou rovněž chráněna kontrolními součty, které lze kdykoliv verifikovat.
    • Implementováno je i dávkové zasílání obsahu microSD karty, kdy kamera samostatně v určitou denní dobu provede spojení na server a data na něj automaticky uloží. Velmi vhodné například pro dávkové zasílání dat GSM sítěmi.
    • Soubory, jež se ukládají na FTP s již vloženými informacemi přímo do fotografie, rovněž tyto údaje vloží i do názvu souboru. Které informace se mají do názvu vložit si určuje uživatel. Možné vkládané údaje jsou: datum, čas (s přesností na milisekundu), rozpoznaná RZ, identifikace kamery (IP, adresa, jízdní pruh, směr), pořadí snímku z celkového počtu, celkový počet snímků atd. Vyhledání RZ je pak záležitostí hledání souboru, který obsahuje v názvu hl

    Produkt manažer:

    Petra Pavlíčková,  +420 773 749 012,  pavlickova@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Dosvit IR/LED přísvitu 30
    ePoe Ne
    Krytí IP66
    Megapixelů 2
    Objektiv varifokální
    Otočná Ne
    PoE napájení Ano
    Provedení kamery Bullet
    Slot pro SD kartu Ano

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář