Yealink MB-Camera-12X, přídavná kamera pro MeetingBoard

Novinka

Yealink MB-Camera-12X, přídavná kamera pro MeetingBoard

MB-Camera-12X je přídavná kamera s 12x optickým zoomem určená pro zařízení Yealink MeetingBoard do středních a velkých místností. Díky slotového portu ji lze snadno nainstalovat přímo na horní část zařízení Meetingboard. Kamera MB-Camera-12X společně s...Více info

Kód
PV413591
Part No.
MB-Cam-12X
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
28 623 Kč + 12.20 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
28 623 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
34 649 Kč

    Základní informace

    MB-Camera-12X je přídavná kamera s 12x optickým zoomem určená pro zařízení Yealink MeetingBoard do středních a velkých místností. Díky slotového portu ji lze snadno nainstalovat přímo na horní část zařízení Meetingboard.

    Kamera MB-Camera-12X společně s vestavěným širokoúhlým objektivem v MeetingBoardu tvoří inteligentní řešení s duální kamerou 4K vybavenou technologií Yealink s vlastními inteligentními algoritmy pro určování polohy hlasu a obrazu s umělou inteligencí. Prostřednictvím vestavěného širokoúhlého objektivu analyzuje polohu a chování účastníků v reálném čase. Poté využije optickou čočku 12X, aby rychle a přesně sledovala a lokalizovala účastníky. Tato kombinace umožňuje využití pokročilých funkcí, jako je automatické zarámování a sledování řečníků, což vám přinese ten nejlepší obraz a plynulé video ve vysokém rozlišení za všech okolností.
     

     


    Produkt manažer:

    Michaela Koryčanská,  korycanska@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Datasheet
    1303075-spec.pdf