Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Zdeněk Valdman

valdman@pcvcomp.cz

UBNT BulletM5-Ti/ Titanium/ miniaturní outdoor AP/klient 5GHz
 

UBNT BulletM5-Ti/ Titanium/ miniaturní outdoor AP/klient 5GHz

Ubiquiti Bullet M5 Titanium je rychlé a výkonné venkovní AP nebo klient na 5 GHz s novým designem, který lze jednoduše připevnit přímo k anténě. Tím odpadá nutnost použití ztrátového koaxiálního kabelu. Nové kovové zpracování pouzdra jednotky přináší ...Více info

Kód
PV092030
Part No.
BM5-Ti
Výrobce
Ubiquiti Networks
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Ubiquiti Bullet M5 Titanium je rychlé a výkonné venkovní AP nebo klient na 5 GHz s novým designem, který lze jednoduše připevnit přímo k anténě. Tím odpadá nutnost použití ztrátového koaxiálního kabelu.

    Nové kovové zpracování pouzdra jednotky přináší jako hlavní výhodu lepší a kvalitnější odstínění proti vyzařování mimo anténu. Tím je potlačeno okolní rušení jednotky a zajistí tak lepší výkon a funkci této jednotky Bullet M5 Titanium. Kovové pouzdro též zajišťuje lepší chlazení a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Obrovskou výhodou je přítomnost N-male konektoru. Lze tak jednotku připevnit přímo na anténu a odpadá nutnost použití pigtailu. Jednotka má robustní a dokonalejší průchodku UTP kabelu a odolá tak i těm nejtvrdším povětrnostním vlivům.

    Zcela nově Ubiquiti dodává společně s jednotkou 90° redukci N-konektoru. Jednotku lze polohovat do vertikální polohy za každé situace. Jedná se o další stupeň ochrany proti vniknutí vody. Vysoká rychlost je dosažena díky podpoře standardu 802.11n, a to za použití pouze jedné antény. Na zařízení nenaleznete žádný napájecí jack, má totiž integrovaný PoE splitter, a tak je napájeno přímo po UTP kabelu. Na rozdíl od ostatních produktů Ubiquiti, nový Bullet M5 Titanium obsahuje vylepšený systém AirOS V. Navíc se vyznačuje vysokou citlivostí a výkonem bezdrátové části.

    V režimu bridge a WDS zařízení podporuje transparentně přenosy IPv6.
    Součástí balení je samotná jednotka, zdroj POE 24V 1A, 90° redukce pro N-konektor.

    Důležitá informace ke kompatibilitě:

    Toto zařízení využívá nový firmware AirOS V. Z tohoto důvodu je možné, že zařízení nebude plně slučitelné s jinými radiovými zařízeními.

    Produkt manažer:

    Zdeněk Valdman,  +420 773 749 002,  valdman@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář