Ruijie RG-AirMetro460F, CPE of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Novinka

Ruijie RG-AirMetro460F, CPE of RG-AirMetro Series Wireless Bridges

Představujeme vám Ruijie RG-AirMetro460F, klíčovou součást řady bezdrátových mostů RG-AirMetro, která je designována tak, aby posunula vaše bezdrátové připojení na zcela novou úroveň. Tento produkt je nejen technologickým skvostem, ale zároveň i mostem...Více info

Kód
PV378114
Part No.
RG-AirMetro460F
Výrobce
Ruijie
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
 
Vaše cena bez DPH a poplatků
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
 

    Základní informace

    Představujeme vám Ruijie RG-AirMetro460F, klíčovou součást řady bezdrátových mostů RG-AirMetro, která je designována tak, aby posunula vaše bezdrátové připojení na zcela novou úroveň. Tento produkt je nejen technologickým skvostem, ale zároveň i mostem k neomezeným možnostem, který vám otevírá dveře do světa, kde rychlost, spolehlivost a bezpečnost jdou ruku v ruce.

    Ruijie RG-AirMetro460F je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které zajišťují neuvěřitelně vysokou rychlost přenosu dat, a to až do vzdálenosti 10 kilometrů. Představte si, že můžete sdílet obrovské množství dat mezi budovami nebo dokonce přes celé městské části, a to vše bez nutnosti kabelového spojení. To vše přináší RG-AirMetro460F.

    PTP Max. 15 km Pracovní vzdálenost

    PTMP Snadné párování Vše za 30 s

    Port 10/100

    24 V pasivní PoE

    IP65, přepěťová ochrana 6 kV a ±24 kV ESD proti drsnému prostředí

    Odolnost proti větru 220,32 km/h (137 mph)

    Cloudová správa vše v jednom zjednodušuje cestu k uživateli


    5 přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

    1. Neskutečná rychlost a dosah - S RG-AirMetro460F získáváte rychlost a dosah, které překonávají očekávání. Bezproblémové připojení na vzdálenost až 10 kilometrů bez ztráty kvality signálu.

    2. Bezpečnost, na kterou se můžete spolehnout - Díky špičkovým bezpečnostním protokolům a šifrování můžete mít jistotu, že vaše data jsou v bezpečí.

    3. Snadná instalace a správa - RG-AirMetro460F je navržen s ohledem na uživatelský komfort, což znamená, že jeho instalace a správa je intuitivní a nekomplikovaná.

    4. Optimalizace pro podnikové potřeby - Ať už potřebujete propojit budovy nebo sdílet data mezi různými lokacemi, tento produkt je ideální volbou pro vaše podnikové aplikace.

    5. Vynikající hodnota za investici - S Ruijie RG-AirMetro460F získáváte technologii, která je nejen pokročilá, ale také cenově dostupná, což z něj činí investici, která se rychle vyplatí.

    Wireless bridge CPE, 5GHz 867Mbps, supports 11ac protocol, IP65, gain up to 23dBi

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář