MISURA podstavec pro notebook ME06

MISURA ME06 Chcete si dopřát větší komfort při práci na vašem notebooku? Pořiďte si ergonomický stojan MISURA ME06 a zlepšete si komfort při práci nebo zábavě. Díky svému ergonomickému tvaru je ideální pro zmírnění únavy krku, ramen, zad a zápěstí. ...Více info

Kód
PV308976
Part No.
P21A12S01
Výrobce
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 472 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 472 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 781 Kč

    Základní informace

    MISURA ME06

    Chcete si dopřát větší komfort při práci na vašem notebooku? Pořiďte si ergonomický stojan MISURA ME06 a zlepšete si komfort při práci nebo zábavě. Díky svému ergonomickému tvaru je ideální pro zmírnění únavy krku, ramen, zad a zápěstí. Notebook či tablet si tak můžete naklonit přesně podle svých potřeb. Stojan MISURA ME06 je vhodný také pro knihy. Samotný stůl bude chráněný proti poškrábání díky protiskluzovému povrchu.

    PŘEDNOSTI PRODUKTU

    • Plně flexibilní regulace zdvihu, protiskluzový povrch, mimořádně stabilní
    • Ergonomický design pro zmírnění únavy krku a ramen
    • Stojan určený pro notebooky do velikosti 15.6" a menší
    • Pro výrobu stojanu byly použity kvalitní materiály
    • Snadné přenášení stojanu MISURA
    • Hrany byly upraveny CNC strojem, díky čemuž nejsou hrany ostré a jsou bezpečnější pro uživatele
    • Snadné chlazení laptopu

    Stojan MISURA ME06 disponuje nastavitelnou výškou

    Stojan MISURA ME06 hravě pojme notebook či tablet o velikosti 15.6" a menší. Velkého komfortu dosáhnete jednoduchým výškovým nastavením. Notebook tak snadno umístíte do polohy, která vám bude vyhovovat. MISURA ME06 — univerzální stojan pro všechny notebooky Stojan pro notebooky MISURA ME06 je velmi pevný a stabilní, nemusíte se tak obávat, že by váš cenný laptop vypadl. Stojan je vyroben z kvalitního materiálu, tudíž s vámi vydrží po dlouhou dobu. Stojan MISURA ME06 s flexibilní regulací zdvihu i náklonu Stojan MISURA ME06 vám umožní plně flexibilní regulaci zdvihu i úhlu náklonu. Díky tomu uleví bolesti zad, ramen krku i zápěstí.

    Ergonomický podstavec pro notebooky s úhlopříčkou až 15,6" umožňuje flexibilní nastavení úhlu sklonu a výšky. Pomáhá tak redukovat napětí zad, krku i zápěstí a udržovat správné držení těla. Díky široké základně a protiskluzovému povrchu je zaručena maximální stabilita. Otvory v podstavci zajistí dostatečné proudění vzduchu a zabrání tak přehřívání notebooku.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Pro notebooky: do 15,6"

    Materiál: hliník

    Barva: stříbrná


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář