Homematic Termostatická hlavice Evo - HmIP-eTRV-E

Termostatická hlavice Evo HmIP-eTRV-E; Evoluce chytrého vytápění. Správná vnitřní pocitová teplota výrazně ovlivní to, zda se budete doma cítit dobře. Běžné termostatické hlavice obvykle nejsou řešením, protože nedokáží optimalizovat vaše individuální ...Více info

Kód
PV401301
Part No.
HmIP-eTRV-E
Výrobce
Homematic
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 942 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 942 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 352 Kč

    Základní informace

    Termostatická hlavice Evo HmIP-eTRV-E


    Evoluce chytrého vytápění.
    Správná vnitřní pocitová teplota výrazně ovlivní to, zda se budete doma cítit dobře.
    Běžné termostatické hlavice obvykle nejsou řešením, protože nedokáží optimalizovat vaše individuální potřeby. To je pouze jeden z mnoha důvodů, proč si pořídit chytrou Termostatickou hlavici Evo (HmIP-eTRV-E) z řady Homematic IP.

    Evo je spojením moderního designu (držitel ocenění Red Dot Design Award 2021) a evoluce technologií. Chytrá termostatická radiátorová hlavice kombinuje prosté a moderní zpracování s německou precizností a prakticky bezhlučným řízením teploty, která je bezkonkurenčním řešením i pro ty nejnáročnější zákazníky.
    Díky svému minimalistickému a ergonomickému designu, intuitivní koncepci ovládání a bezkompromisní kvalitě je tato termostatická hlavice ikonou chytré domácnosti Homematic IP.

    Hlavice Evo bezpochyby zaujme i svým nenápadným integrovaným LED displejem, na kterém lze snadno číst výslednou teplotu a provozní režimy.
    Bezdrátová programovatelná termostatická hlavice Evo (HmIP-eTRV-E) z řady Homematic IP s podsvíceným LED displejem představuje evoluci pro regulaci vytápění a úsporu energií. Změnu teploty lze měnit manuálně, řídit prostřednictvím některého z nástěnných termostatů Homematic IP nebo vzdáleně ovládat a automatizovat za pomocí mobilní aplikace Homematic IP v kombinaci s Centrální jednotkou (HmIP-HAP).


    Unikátní řešení

    Hi-tech řešení termostatických hlavic Homematic IP spočívá především v unikátním algoritmu a krokovém motorickém ovládacím mechanizmu. Nahrazují běžné termostatické radiátorové hlavice, řídí prostorovou teplotu v místnosti a proces vytápění dle individuálních potřeb, což vede k okamžité úspoře a snížení výdajů na energie až o 30 %.

    Každá hlavice Homematic IP má integrovaný senzor teploty. Až tři nastavitelné profily vytápění: teplota může být regulována v časových intervalech (až 6 topných fází za den s individuálně nastavitelnou teplotou).

    Hlavice mohou pracovat autonomně, ale jsou primárně určeny pro práci v systému chytré domácnosti Homematic IP.

    Připojení M30 x 1,5mm, autonomní, otočná, podsvícený displej, ovládání naklápěním a aplikací, nastavení po 0,5°C krocích, adaptér pro ventily Danfoss součástí (RA, RAV, RAVL), SW zámek, ochrana proti zavápnění, 2x AA baterie pro 2 roky provozu.


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář