Homematic Stmívací akční člen - zápustná montáž - HmIP-BDT

Stmívací akční člen - zápustná montáž HmIP-BDT Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home , přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu s rozsáhlým portfoliem zařízení. Programovatelný be...Více info

Kód
PV401312
Part No.
HmIP-BDT
Výrobce
Myslící dům
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 896 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 896 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 296 Kč

    Základní informace

    Stmívací akční člen - zápustná montáž HmIP-BDT

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu s rozsáhlým portfoliem zařízení.

    Programovatelný bezdrátový Stmívací akční člen (HmIP-BDT) pro zápustnou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP.

    Kolébkové dvoupolohové tlačítko pro manuální ovládání zařízení nebo vzdálené řízení systémových funkcí chytré domácnosti, lze snadno nahradit za klasické tlačítko na 230 V.

    Zařízení může ovládat osvětlení, žaluzie, rolety nebo i zabezpečovací systém atd.

    Zařízení lze volitelně doplnit o příslušné Kolébkové kryty s rámečkem (HmIP-BRU, HmIP-BRA – není součástí balení) Homematic IP nebo za použití odpovídajícího adaptéru i kryty a rámečky dalších výrobců.


    Použití

    Zařízení může pracovat jako spínač/vypínač, aktivátor/deaktivátor nebo jednoduše jako nástěnné dvojité tlačítko. Nabízí možnosti flexibilní instalace s širokou modularitou využití v klasickém provedení, které zvládne několik úkolů současně. Stisknutím jednoho ze dvou tlačítek poskytuje pestrou škálu řešení od jednoduchých příkazů až po složité scénáře řízení chytré domácnosti Homematic IP.

    Umožní spínat, vypínat a stmívat připojené světelné okruhy. Připojená světla lze ovládat manuálně tlačítky kolébkového krytu akčního členu nebo vzdáleně v kombinaci s Centrální jednotkou (HmIP-HAP) a mobilní aplikací Homematic IP.

    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář