Homematic Siréna vnitřní - HmIP-ASIR-2

Siréna vnitřní HmIP-ASIR-2; Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home , přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a ochraně objektů. Poplach...Více info

Kód
PV401306
Part No.
HmIP-ASIR-2
Výrobce
Homematic
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 298 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 298 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 572 Kč

    Základní informace

    Siréna vnitřní HmIP-ASIR-2

    Homematic IP představuje naprostou revoluci v oblasti Smart Home, přináší vám bezkompromisní německou kvalitu, komplexní řešení a širokou modularitu včetně portfolia výrobků určených k zabezpečení a ochraně objektů.

    Poplachová bezdrátová Siréna (HmIP-ASIR-2) určená pro použití ve vnitřních prostorech je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP, siréna má výkonný generátor akustického signálu o intenzitě 90 dB a pár vysoce svítivých červených LED diod.

    Vyhlášení poplachu může být aktivováno například narušením prostoru monitorovaném pohybovým senzorem nebo prolomením okna nebo dveří pod ochranou Okenního a dveřního senzoru (HmIP-SWD) Homematic IP. V takovém případě spustí siréna poplach a o události jste informováni prostřednictvím push notifikací mobilní aplikace Homematic IP na vašem chytrém telefonu.


    Použití

    Sirény jsou nezbytnou součástí zabezpečovacího systému. Spolehlivě vás upozorní na nebezpečí, vystraší narušitele a přilákají pozornost okolí. Siréna (HmIP-ASIR-2) potřebuje méně než dvě sekundy k aktivaci silného poplachu a jasných LED indikátorů v reakci na spuštění signálu poplachu.


    Indikace stavu systému

    Poměrně užitečné jsou tóny aktivace a deaktivace poplachového režimu. Krátké pípnutí bzučáků sirény připomíná uživatelům, že jsou prostory střeženy a zpoždění při odchodu je aktivní. Riziko nechtěného poplachu se tak výrazně snižuje.
    Použití sirény je široce konfigurovatelné. Můžete si zvolit dobu trvání akustického poplachu (3 - 6 minut) i volbu mezi různými tóny akustického poplachu.

    Akustická (90dB) a optická signalizace (2x LED), IP20, sabotážní kontakt, výběr tónu, 3x AA baterie pro 2 roky provozu.


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář