Homematic Nástěnný termostat Basic - HmIP-WTH-B

Nástěnný termostat Basic HmIP-WTH-B; Jednoduché ovládání vytápění s otevřenou cestou pro systémové řešení. Bezdrátový N ástěnný termostat Basic (HmIP-WTH-B) z řady Homematic IP umožňuje časově řízenou regulaci teploty v místnosti ve spojení s termostat...Více info

Kód
PV401304
Part No.
HmIP-WTH-B
Výrobce
Homematic
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
1 066 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
1 066 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
1 292 Kč

    Základní informace

    Nástěnný termostat Basic HmIP-WTH-B

    Jednoduché ovládání vytápění s otevřenou cestou pro systémové řešení.

    Bezdrátový Nástěnný termostat Basic (HmIP-WTH-B) z řady Homematic IP umožňuje časově řízenou regulaci teploty v místnosti ve spojení s termostatickými hlavicemi (HmIP-eTRV) z řady Homematic IP nebo Akčními členy podlahového vytápění (HmIP-FAL).

    Rozhodli jste se pro inteligentní ovládání vytápění a okamžitou úsporu energií, ale nejste si jisti, zda chcete hned investovat prostředky do kompletního systému chytré domácnosti?

    Pokud ano, pak je Nástěnný termostat Basic (HmIP-WTH-B) tím ideálním řešením!


    Kombinovaný provoz

    Nástěnný termostat Basic (HmIP-WTH-B) můžete jednoduše používat pro autonomní řízení prostorové teploty v kombinaci s Termostatickými hlavicemi Basic (HmIP-eTRV-B) a Okenním a dveřním senzorem (HmIP-SWDM), který v případě detekce otevření okna předá informaci termostatické hlavici a ta automaticky sníží přísun horké vody do radiátorového tělesa. Jakmile se okno zavře, radiátor začne znovu zvyšovat teplotu v místnosti.

    Jeden bezdrátový Nástěnný termostat Basic (HmIP-WTH-B) lze kombinovat až s osmi Okenními a dveřními senzory (HmIP-SWDM).


    Systémový provoz

    Pokud se následně rozhodnete, že toto řešení není dostačující, máte kdykoli všechny možnosti chytré domácnosti otevřené. Postačí dokoupit Centrální jednotku (HmIP-HAP)

    Se senzorem teploty a vlhkosti, autonomní, nastavení po 0,5°C krocích, ovládání tlačítky a aplikací, přímé párování s term. hlavicemi Basic HmIP-eTRV-B, magnetickými senzory HmIP-SWDM a Akčními členy pro podlahové vytápění HmIP-FAL, IP20, 2x AA baterie pro 5 let provozu.


    Produkt manažer:

    Augustin Uhlíř,  +420773749013,  uhlir@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář