Grandstream GDS3710 dveřní video interkom
 

Grandstream GDS3710 dveřní video interkom

Grandstream GDS3710 se řadí mezi kategorii produktů takzvaných IP video dveřníků / vrátníků. Pomáhá vám monitorovat a ovládat přístup do zvoleného prostoru nebo budovy. Integrovaná kamera nabízí dokonalý obraz v HD rozlišení. Díky úhlu záběru, který číníVíce info

Kód
PV219469
Part No.
GDS3710
Výrobce
Grandstream
Záruka
36 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
6 236 Kč + 4.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
6 236 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
7 550 Kč

    Základní informace

    Grandstream GDS3710 se řadí mezi kategorii produktů takzvaných IP video dveřníků / vrátníků. Pomáhá vám monitorovat a ovládat přístup do zvoleného prostoru nebo budovy.
    Integrovaná kamera nabízí dokonalý obraz v HD rozlišení. Díky úhlu záběru, který číní 180°, tedy od zdi ke zdi, získáte perfektní přehled o prostoru, který se před ní nachází.
     
    Vrátník / dveřník rovněž disponuje integrovanou RFID čtečkou. V kombinaci s RFID přívěskem, nebo RFID kartou tak můžete řídit přístup do budov či zvolených prostor. Balení produktu standardně obsahuje i již zmíněný RFID přívěsek a zmíněnou RFID kartu. Využít můžete ale i ty, které už doma máte. Například obědovou kartu do jídelny. Díky RFID technologii vám odpadá nutnost manipulace a distribuce standardních klíčů. Navíc při ztrátě RFID přívěsku, nebo RFID karty, můžete okamžitě přístup zakázat pomocí aplikace výrobce, Grandstream GDS Manager. Ta mimo jiné slouží pro celkovou autorizaci a katalogizaci RFID přívěsků, či karet. Využít ji můžete i pro úpravu obrazových možností z kamerového výstupu.
     
    Grandstream GDS3710 nabízí SIP a VoIP technologii s dvoucestnou audio-video komunikací. Systém je vybavený mikrofonem a intercomem. Dále disponuje detektorem pohybu i LED přísvitem. Napájení je řešeno přes PoE.
    I tady výrobce nabízí možnost komplexního řešení, takže GDS3710 lze snadno kombinovat s IP telefony Grandstream ze série GXP21xx, video telefony GXV, aplikace GS-Wave a NVR řady GVR350x.
     
    Grandstream GDS3710
    - rozlišení 1080p
    - voděodolné a anti-vandal provedení
    - odesílání video stream pomocí SIP
    - detekce pohybu
    - zabudovaná čtečka RFID karet
    - kamera zabírající 180 stupňů
    - jednoduchý management pomocí free aplikace výrobce, Grandstream GDS Managfree aplikace výrobce Grandstream GDS Manager - lze do ní připojit více zařízení GDS a spravovat je z jednoho místa.
    - možnost propojení s aplikací Grandstream Wave pro mobilní zařízení - přes SIP

    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Antivandal ochrana IK09
    Čtečka NFC. RFID/IC: ID (EM4100 125KHz) & IC(MIFARE ONE 13.56MHz)
    Podpora PoE 802.3af
    Rozlišení 1920 x 1080
    Stupeň krytí IP66

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Rychlý instalační návod
    GDS3710_QIG_CZ.pdf