Grandstream CloudUCM - Plus, 12 měsíců

Novinka

Grandstream CloudUCM - Plus, 12 měsíců

CloudUCM je cloudové řešení PBX, které poskytuje škálovatelnou a bezpečnou platformu pro obchodní komunikaci a spolupráci s výkonnými funkcemi a integracemi, které týmům umožňují být produktivnější než kdykoli předtím. Tato cloudová PBX sjednocuje vešk...Více info

Kód
PV414430
Part No.
CloudUCM Plus
Výrobce
Grandstream
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
15 057 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
15 057 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
18 219 Kč

    Základní informace

    CloudUCM je cloudové řešení PBX, které poskytuje škálovatelnou a bezpečnou platformu pro obchodní komunikaci a spolupráci s výkonnými funkcemi a integracemi, které týmům umožňují být produktivnější než kdykoli předtím. Tato cloudová PBX sjednocuje veškerou obchodní komunikaci do jednoho centralizovaného řešení, které poskytuje hlasové a videohovory, schůzky, chat, data, analýzy, mobilitu, dohled, přístup k zařízení, interkomy a další.

    CloudUCM podporuje všechny koncové body SIP a aplikaci Wave pro stolní počítače, mobilní zařízení a web, což umožňuje týmům komunikovat a spolupracovat odkudkoli na téměř jakémkoli zařízení. Toto škálovatelné řešení lze kdykoli snadno rozšířit bez potřeby dalšího vybavení, poskytuje zabezpečení a spolehlivost na podnikové úrovni a podporuje výkonné integrace a rozšíření třetích stran. Díky poskytování nejmodernější sady funkcí komunikace a spolupráce, zabezpečení na úrovni banky, pokročilého přizpůsobení a různých možností plánu je CloudUCM ideálním řešením PBX pro malé a střední podniky, maloobchod, pohostinství a rezidenční nasazení.

    CloudUCM běží na globálně distribuované architektuře využívající webové služby Amazon s datovými centry umístěnými v několika regionech po celém světě. Díky tomu se váš tým může kdykoli připojit odkudkoli a CloudUCM je ideální pro firmy sídlící ve více regionech.

    - Až 50 klapek
    - Až 16 souběžných audio/video hovorů
    - 2 GB Cloudové úložiště
    - Built-in SBC
    - Komplexní funkce UC
    - Nahrávání
    - Integrace API
    - Doplňky třetích stran
    - Vlastní název domény
     


    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Stránky o produktu:

    https://myucm.cloud/clouducm/plans

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty