ESD Euro Truck Simulátor

Doprodej

ESD Euro Truck Simulátor

Elektronická licence určená pro platformu Steam Vydejte se na realisticky zpracované evropské dálnice a podívejte se do skutečných míst a měst. Vžijte se do role řidičedálkového tahače a poraďte si na rozmanitých silnicích, v různých povětrnostních p...Více info

Kód
PV228521
Part No.
1720
Výrobce
Datacom
Záruka
6 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
30 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
30 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
36 Kč

    Základní informace

    Elektronická licence určená pro platformu Steam Vydejte se na realisticky zpracované evropské dálnice a podívejte se do skutečných míst a měst. Vžijte se do role řidičedálkového tahače a poraďte si na rozmanitých silnicích, v různých povětrnostních podmínkách, a dodejte zboží v šibeničním termínu.
    Návod na aktivaci elektronického klíče pro Steam: 1. Nainstalujte si program Steam – ke stažení zde: https://store.steampowered.com/about/?l=czech a klikněte na „NAINSTALOVAT SLUŽBU STEAM“. 2. Jestliže ve službě Steam nemáte účet, klikněte po spuštění aplikace na „VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET" a pokračujte dle pokynů. 3. Následně se přihlaste se ke svému účtu ve službě Steam. 4. Na obrazovce Steamu klikněte vlevo dole na tlačítko „+ PŘIDAT HRU“ a zvolte si „AKTIVOVAT PRODUKT VE SLUŽBĚ STEAM“. 5. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte aktivační klíč a dokončete aktivaci. 6. Produkt zobrazí na levé straně obrazovky v sekci knihovna her. 7. V případě her můžete začít stahovat hru, kterou budete po stažení moci spustit. 8. V případě dobití peněženky se doplní kredit na účtu.

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář