Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Yealink CP920 SIP konferenční telefon

Yealink navrhuje své audiokonferenční telefony tak, aby vyhovovaly celé řadě prostředí různých zasedacích místností. CP920 řeší dnešní výzvy v oblasti audiokonferencí a sjednocují komunikační zážitek jak pro účastníky konference v mistnosti tak i pro v...Více info

Kód
PV231070
Part No.
CP920
Výrobce
Yealink
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Yealink navrhuje své audiokonferenční telefony tak, aby vyhovovaly celé řadě prostředí různých zasedacích místností. CP920 řeší dnešní výzvy v oblasti audiokonferencí a sjednocují komunikační zážitek jak pro účastníky konference v mistnosti tak i pro vzdálené účastníky. Všichni slyší jasný a čísty zvuk. CP920 se zaměřuje na malé a střední konference.

    Čistá a výkonná kvalita zvuku, všechny konferenční telefony Yealink poskytují všem účastníkům setkání nejlepší HD kvalitu zvuku. Mikrofony snímají v širokém rozsahu bez mrtvých zón. Díky 6 metrovému a 360 stupňovému bezztrátovému zaznamenání hlasu se oblast pokrytí CP920 přizpůsobí prostředí více místností a poskytuje plný zvukový zážitek.

    Wide-range Voice Pickup, Dead-zone Free

    Yealink Noise Proof Technology je technologie redukce šumu, která osvobozuje konverzaci od nepříjemného hluku, aby optimalizovala efektivitu konference a minimalizovala rozptylování. Technologie Yealink Noise Proof obsahuje dvě vzájemně propojené funkce:
    Během konference Noice Proof redukuje konstantní šum pozadí jako je psaní, klimatizaci atd . Pokud osoba nemluví, funkce Noise Proof automaticky ztlumí mikrofon(y), dokud není detekován zvuk lidského hlasu.

    Yealink Noise Proof Technology for Smart and Powerful Noise Elimination

    Konferenční telefony Yealink, které jsou stylové a profesionální se střibrno-kovovým designem ve tvaru písmene Y. Pro uživatele, kteří dávají přednost tradičnímu systému tlačítek, nabízí CP920 známou citlivou dotykovou klávesnici pro menší stres a větší pohodlí.

    Ergonomic Design, Best-in-Class Experience


    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ano
    Audiokonference více cestná konference
    Bezdrát. technologie WiFi, Bluetooth
    Displej rozlišení 240 x 120
    Displej typ grafický, podsvícený
    Ethernetové porty 1 x RJ45 10/100 Mbps
    Operační systém Linux
    PoE napájení Ano
    port USB 1 x USB
    Rozměry 338 x 338 x 74 mm
    Rychlost LAN 10/100 Mbps
    Velikost displeje 3,1"
    Wifi 802.11b/g/n

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Rychlý instalační návod CZ
    Yealink_CP920_QIG_CZ.PDF