Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Zdeněk Valdman

valdman@pcvcomp.cz

UBNT CRM-P - CRM Point - WISP central management solution

Výprodej

UBNT CRM-P - CRM Point - WISP central management solution

UniFi CRM Point je velmi kompaktní zařízení s předinstalovaným CRM Controllerem s možností vzdálené správy a monitoringu bezdrátových zařízení z řad airMAX a airMAX AC. Díky tomuto zařízení budete vždy vědět, co se na Vaší síti děje a díky velice výkon...Více info

Kód
PV192686
Part No.
CRM-P
Výrobce
Ubiquiti Networks
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    UniFi CRM Point je velmi kompaktní zařízení s předinstalovaným CRM Controllerem s možností vzdálené správy a monitoringu bezdrátových zařízení z řad airMAX a airMAX AC. Díky tomuto zařízení budete vždy vědět, co se na Vaší síti děje a díky velice výkonému CPU lze pomocí CRM Point monitorovat až stovky zařízení ve Vaší síti.



    Instalace CRM Pointu je velmi jednoduchá. CRM Point stačí připojit do Vašeho PoE switche, podporující 802.3af PoE (např.: UniFi Edgeswitch) a pomocí webového prohlížeče jednoduše zadáte IP adresu Vašeho CRM Point zařízení.



    Pomocí 4-jádrového procesoru má CRM Point velmi vysoký výkon na bezproblémový chod CRM Controller. Dále CRM Point obsahuje Gigabit LAN port s podporou 802.3af PoE napájením, SD slot (součástí balení je 8GB karta) a micro USB port pro alternativní napájení.



    Obsah balení
    • CRM Point zařízení
    • LAN kabel
    • 8GB microSD karta

    Produkt manažer:

    Zdeněk Valdman,  +420 773 749 002,  valdman@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář