Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RockShield™ - hliníkový outdoor box pro RocketM
 

RockShield™ - hliníkový outdoor box pro RocketM

Pevný hliníkový outdoor box zajistí kromě dokonalého stínění RocketM5 před rádiovým rušením z vnějšího prostředí i delší životnost RocketM5 . RockShield představuje nové standardy na trhu v kompaktnosti, nízké hmotnosti, komfortu instalace a samozřejmě...Více info

Kód
PV139586
Part No.
RockShield
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Pevný hliníkový outdoor box zajistí kromě dokonalého stínění RocketM5 před rádiovým rušením z vnějšího prostředí i delší životnost RocketM5 .
    RockShield představuje nové standardy na trhu v kompaktnosti, nízké hmotnosti, komfortu instalace a samozřejmě i v ceně. Nasazení boxu RockShield na RocketM5 dodá vaší síti nový dech a zvýší spokojenost vašich zákazníků .

     



     

    Snížení rádiového šumu a zvýšení životnosti:
    RockShield je vyroben z extrudovaného hliníku litého pod tlakem. Kryt nabízí snížení nežádoucího rádiového šumu a významně prospívá ke zvýšení životnosti plastového krytu Rocket M5.



     


     

    Uživatelský příjemný kryt:
    Po namontování RockShieldu na RocketM5 se přesvědčíte sami. LED diody zůstávají viditelné a přístup ke kabelům je volný. Zajištění posuvného krytu bezpečnostním šroubem lze i v horších klimatických podmínkách, když budou vaše ruce chráněny pracovními rukavicemi. RockShield navrhovali lidé se zkušenostmi z terénu, kteří mysleli na to, aby byl uživatelsky příjemný ve všech ročních obdobích.

    Spojení s anténou:
    RockShield byl navržen tak, aby byl kompaktní a zvýšení hmotnosti ním stíněného rádia bylo nepodstatné. RockShield je plně kompatibilní s montážním systémem antén od Ubiquiti Networks - stačí jednoduchý pohyb a kryt se připojí na anténu nebo z ní bude odpojen. Tato funkce dělá z RockShieldu bezkonkureční stínění na trhu.

    Zajímavý poměr cena / výkon:
    Nasazení krytu RockShield na vaše aktuální provozovány RocketM5 bez stínění je cenově přístupné. Za dobrou cenu Vaše síť chytí druhý dech a získáte ještě více spokojených klientů.



     

    Parametry:

    • Rozměry: 185 x 91 x 55 mm
    • Hmotnost: 300 g
    • Materiál: ABS plast, hliník
    • Zatížení větrem: 160 km / h
    • Umístění: vnější
    • Provozní teplota: -30 ° C až +60 ° C

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty