Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements NanoBracket™ SXT 2.0
 

RF elements NanoBracket™ SXT 2.0

NanoBracket SXT 2.0 je druhá generace praktického držáku speciální vyvinutého pro RouterBoard SXT od MikroTik . Držák NanoBracket SXT 2.0 umožňuje instalaci na stěnu nebo na stožár. Pomocí NanoBracket SXT 2.0 je možné nastavit RouterBoard SXT kterýmkol...Více info

Kód
PV145401
Part No.
NBS002
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    NanoBracket SXT 2.0 je druhá generace praktického držáku speciální vyvinutého pro RouterBoard SXT od MikroTik . Držák NanoBracket SXT 2.0 umožňuje instalaci na stěnu nebo na stožár. Pomocí NanoBracket SXT 2.0 je možné nastavit RouterBoard SXT kterýmkoli směrem v rozsahu 90 ° . Volnost pohybu je zajištěna použitím kulového čepu. Základna držáku NanoBracket SXT 2.0 je vyrobena z hliníku litého pod tlakem a plastové části z kvalitního tvrzeného UV záření odolného plastu. Držák je barevně sladěný se zařízeními RouterBoard SXT, díky čemuž zařízenía držák působí kompaktně a jednolitě. Instalace držáku NanoBracket SXT 2.0 je jednoduchá a rychlá , konstrukce držáku zajistí maximální bezpečnost zařízení. Zařízení je po montáži kompaktní a stabilní. To vše dělá z držáku NanoBracket SXT 2.0 nejoptimálnější řešení pro provozovatele WISP, kteří používají zařízení rady RouterBoard SXT.

    3 -osý poziční systém s využitím kulového čepu

    NanoBracket SXT 2.0 umožňuje změnu náklonu zařízení ve všech 3 osách v rozsahu až 90 °. Využitím 3 - osového pozičního systému naplno využijete efektivní přenos dat při MiMo dualpolarizačných bezdrátových spojích. Možnost náklonu zařízení bez vlivu na polarizaci zařízení je společná vlastnost všech produktů RF Elements rady NanoBracket. NanoBracket SXT 2.0 je již 2. generací konzolí založených na kulovém čepu, který umožňuje náklon zařízení ve všech směrech bez vlivu na polarizaci zařízení.

    Univerzálnost využití, jednoduchá instalace

    NanoBracket Sextant umožňuje instalaci na stěnu nebo stožár s průměrem 5 až 7 cm. Jednoduchost instalace držáku a RB SXT je jednoduchá. Nejprve namontujete držák na stožár nebo na stěnu. Následně připevníte RB SXT ke držáku, nastavíte si vhodnou pozici RB SXT a už jen dotáhnete tak aby zůstala zachována vámi nastavená pozice. Jednoduchost instalace je nepřekonatelná - po vyzkoušení konstatovat, že nic jednoduššího a lehčí jste ještě nemontovali.

    Dlouhodobá výdrž

    NanoBracket SXT 2.0 je nezmar . Můžete jej namontovat a následně na něj zapomenout. Zárukou dlouhodobé výdrže držáku je materiál ze kterého je vyroben: hliník litý pod tlakem a kvalitní UV rezistentní ABS plast. Šrouby určené k montáži na stěnu, které najdete v balení jsou vyrobeny z nerezavějící oceli.


    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty