Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

IgniteNet MetroLinq 60, venkovní jednotka 60GHz PTP 38dBi + záloha 5GHz, 2x16dBi (cena za kus), bez držáku
 

IgniteNet MetroLinq 60, venkovní jednotka 60GHz PTP 38dBi + záloha 5GHz, 2x16dBi (cena za kus), bez držáku

MetroLinq 60 od firmy IgniteNet je první PTP pojítko na světě s takto skvělou cenou za 1Mbps a celkovou propustností 1Gbit/s Half Duplex . Největší výhodou pojítka MetroLinq 60 je přenášení dat v bezlicenčním pásmu 60GHz , které je volné ve většině kou...Více info

Kód
PV248842
Part No.
ML-60-19-EU-A
Výrobce
IgniteNet
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    MetroLinq 60 od firmy IgniteNet je první PTP pojítko na světě s takto skvělou cenou za 1Mbps a celkovou propustností 1Gbit/s Half Duplex. Největší výhodou pojítka MetroLinq 60 je přenášení dat v bezlicenčním pásmu 60GHz, které je volné ve většině koutů světa včetně České Republiky! Umožní vám tak velmi rychlý rozvoj a dostatečně posílit konektivitu na poslední míli ke koncovým zákazníkům.

    Přidanou hodnotou pojítka MetroLink 60 je integrovaná 5GHz rádiová část s podporou norem 802.11a/n/ac, maximální modulační rychlostí 866Mbps a integrovanou dvoupolarizační anténou se ziskem 16dBi. 5GHz část lze nakonfigurovat jako záložní PTP spoj, případně jako AP nebo klient.

    Diskuzi a praktické testy jednotek naleznete zde.

    Legislativa

    Instalování pojítka MetroLinq je potřeba vykonávat v souladu s platným všeobecným oprávněním. 60GHz pásmo, v němž MetroLinq pracuje, vylučuje stálé venkovní instalace. Více informací naleznete na stránkách ČTÚ:

    Obsah balení

    • Zařízení
    • PoE napájecí adaptér 24V / 1A
    • Napájecí kabel

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář