Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Veeam Backup Essentials Standard 2 socket bundle for Hyper-V
 

Veeam Backup Essentials Standard 2 socket bundle for Hyper-V

Technologie Modern Data Protection pro malé podniky Organizace s malým prostředím VMware vSphere či Microsoft Hyper-V potřebují cenově dostupné řešení zálohování a obnovy, které se snadno používá i spravuje. Právě proto společnost Veeam® Software nabí...Více info

Kód
PV092599
Part No.
V-ESSSTD-HS-P0000-00
Výrobce
DELL

    Základní informace

    Technologie Modern Data Protection pro malé podniky

    Organizace s malým prostředím VMware vSphere či Microsoft Hyper-V potřebují cenově dostupné řešení zálohování a obnovy, které se snadno používá i spravuje. Právě proto společnost Veeam® Software nabízí řešení Veeam Backup Essentials™. Veeam Backup Essentials představuje výkonné a snadno použitelné řešení pro organizace s méně než 250 zaměstnanci a virtuálními prostředími s 2, 4 nebo 6 paticemi, které s přinejmenším 33% úsporou přináší veškeré výhody a funkce produktu Veeam Backup & Replication™.


    Odpověď na současné překážky

    Kvůli nutnosti omezovat dobu nutnou k zálohování, růstu objemu dat a zvyšování nároků na výkon a dostupnost jsou efektivní ochrana a správa vaší virtuální infrastruktury důležitější, než kdy dříve. S produktem Veeam Backup Essentials získáte všechny možnosti v jednom řešení, které je odpovědí na vaše nejdůležitější potřeby:
    • Rychlé a spolehlivé zálohování
    • Rychlá a flexibilní obnova
    • Rychlá a účinná replikace


    Cenově dostupné řešení

    Řešení Veeam Backup Essentials nabízí důležité a široce přínosné výhody pro malé podniky s omezeným počtem zaměstnanců a rozpočtem:
    • Snížení času potřebného k zálohování a obnově o 95 %
    • Zkrácení času potřebného ke správě o 90 %
    • Snížení nákladů až o 70 %

    Řešení Veeam Backup Essentials je k dispozici ve 2paticových svazcích pro prostředí VMware a Hyper-V a organizace mohou nakoupit tři 2paticové svazky až do celkové výše 6 patic. Díky úspoře nejméně 33 % oproti nákupu produktu Veeam Backup & Replication představuje Veeam Backup Essentials cenově velmi výhodné řešení pro menší podniky s obvykle méně než 250 zaměstnanci.


    Technologie Modern Data Protection určená pro virtualizaci (Built for Virtualization™)

    Data jsou nejcennějšími prostředky vaší společnosti. Zastaralé nástroje pro zálohování jednoduše nestačí jako odpověď na překážky virtuálních prostředí, ani pro překonání rostoucí netolerance vůči prostojům aplikací a ztrátě dat. Ve společnosti Veeam jsme přesvědčeni, že dnešní požadavky informačních technologií jsou jiné a že dřívější problémy v oblasti zálohování – chybějící prostředky, zvýšená složitost a vysoké náklady – nejsou již pro žádnou organizaci přijatelné. Řešení Veeam Backup Essentials poskytuje funkce produktu Veeam Backup & Replication v podobě zvláštního balíčku, který je rozsahem i cenou přizpůsoben k zajištění rychlého, flexibilního a spolehlivého zálohování a obnovy virtuálních aplikací a dat v menších podnicích. Produkt Veeam Backup Essentials nabízí zálohování a replikaci v rámci jednoho řešení, zvyšuje hodnotu záloh a mění zaběhlou představu ochrany dat pro virtuální prostředí VMware vSphere a Microsoft Hyper-V.


    Podpora více hypervizorů

    Veeam Backup Essentials představuje řešení s podporou prostředí VMware a Hyper-V v podobě, se kterou získáte špičkovou ochranu dat u obou typů hypervizorů bez nutnosti vynakládat čas a úsilí na nasazení a správu samostatných nástrojů.


    Možnosti velkých společností i pro malé podniky

    Ochrana dat je stejně důležitá jak pro menší podniky, tak i pro společnosti v žebříčku Fortune 500. Jediným rozdílem je měřítko. Produkt Veeam Backup Essentials poskytuje základní funkce, které byste očekávali od novodobého řešení zabezpečení. Abychom jmenovali alespoň některé, tak možnost zálohovat spouštěné virtuální počítače, deduplikace, komprese nebo okamžité obnovení virtuálních počítačů. Veeam Backup Essentials však jde dále za hranice očekávaného a nabízí řešení nevyužívající agenty s automatickým ověřováním záloh a replik, nabízí granulární obnovení na úrovni položek, integrovanou akcelerací WAN pro zajištění rychlého a spolehlivého externího ukládání záloh a mnohem více.


    Edice

    Produkt Veeam Backup Essentials je nabízen ve třech edicích Standard, Enterprise a Enterprise Plus s možnostmi ochrany dat odpovídajícími edicím Standard, Enterprise a Enterprise Plus produktu Veeam Backup & Replication. Řešení Veeam Backup Essentials je nabízeno také v edici Cloud Edition. Díky podpoře více než 15 předních poskytovatelů prostředí cloudu a platforem pro cloudová úložiště vám verze Cloud Edition umožňuje vybrat si to nejvhodnější cloudové úložiště a usnadnit si tak externí ukládání záloh do cloudu.


    Podporované platformy:

    Infrastruktura VMware

    Platformy:
    • vSphere 4.x – 5.5
    • Infrastruktura VMware 3.x (VI3)

    Hostitelé:
    • ESXi 3.5 – 5.5
    • ESX 3.5 a 4.x

    Software:
    • vCenter Server 4.x – 5.5 (volitelné)
    • Virtual Center 2.5 (volitelné)
    • vCloud Director 5.1 – 5.5 (volitelné)

    Virtuální počítače:
    • Všechny operační systémy podporované prostředím VMware
    • Libovolná aplikace
    • Libovolný souborový systém


    Infrastruktura Microsoft Hyper-V

    Hostitelé:
    • Windows Server 2012 Hyper-V (až po R2)
    • Windows Hyper-V 2008 R2 SP1 (včetně instalace jádra)
    • Microsoft Hyper-V Server 2012 (až po R2), 2008 R2 SP1 (bezplatná verze platformy Hyper-V)

    Software:
    • Microsoft System Center 2012 (až po R2) Virtual Machine Manager (volitelné)
    • Microsoft System Center 2008 R2 Virtual Machine Manager (volitelné)

    Virtuální počítače:
    • Všechny operační systémy, které podporují Microsoft Hyper-V
    • Libovolná aplikace
    • Libovolný souborový systém

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář