UBNT PS-5AC - airMax AC PrismStation, pouze jednotka
 

UBNT PS-5AC - airMax AC PrismStation, pouze jednotka

Stíněná venkovní radiová jednotka PrismStation přináší vyšší výkon do Vaší sítě díky technologii, která izoluje radiovou komunikaci mezi zařízeními. PS-5AC díky jedinečné technologii airPrism dosahuje propustnosti až 500+ Mbps . Navíc je integrována 2....Více info

Kód
PV228095
Part No.
PS-5AC
Výrobce
Ubiquiti Networks
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
6 138 Kč + 1.70 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
6 138 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
7 429 Kč

    Základní informace

    Stíněná venkovní radiová jednotka PrismStation přináší vyšší výkon do Vaší sítě díky technologii, která izoluje radiovou komunikaci mezi zařízeními. PS-5AC díky jedinečné technologii airPrism dosahuje propustnosti až 500+ Mbps. Navíc je integrována 2.4GHz wifi část, která slouží pro ovládání a nastavení jednotky vaším mobilním zařízením. Disponuje výstupem na externí GPS anténu jež je součástí balení. Díky GPS synchronizaci můžete umístit do prostoru více jednotek, které budou vzájemně komunikovat a omezí vzájemné rušení.

    intercgangeable antenna

    Dokonalá vyzařovací charakteristika

    PrismStation můžete použít s celou řadou sektorových antén "horn" z dílny Ubiquiti. Díky omezení nežádoucího vyzařování a bočních laloků lze na malém prostoru umístit více těchto jednotek, které se nebudou navzájem ovlivňovat a tím je možné využít jejich plný výkon.

    Více jednotek na jednom stožáru

    Asymetrické antény typu "horn" (60° a 90°) mají přirozeně potlačené boční laloky, extrémně malý zadní lalok a vynikající předo-zadní poměr. Symetrické antény (30° a 45°) mají stejné výhody jako asymetrické, navíc jsou ideální pro instalace, kde je vyžadován větší počet jednotek na malém prostoru.

    improved noise immunity

    Vylepšená odolnost proti šumu

    Jednotky PrismStation blokují nebo prostorově filtrují okolní šum, čímž zvyšují odolnost proti nežádoucímu okolnímu rušení. Tato vlastnost je obzvlášť důležitá v dnešní době, kdy počet WiFi vysílačů daleko převyšuje možnosti pásma.

    improved noise immunity

    Poháněno systémem airOS 8

    airOS 8 poskytuje užitečné funckce, mimo jiné podporu airMAX ac prokolu, RF analýzu v reálném čase a kompletně nový design pro větší uživatelský komfort

    airOS 8

    Obsah balení

    • Jednotka
    • GPS anténa
    • Gbit POE adaptér
    • Napájecí kabel

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář