Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements TwistPort stíněný adaptér V2 pro Rocket AC Lite
 

RF elements TwistPort stíněný adaptér V2 pro Rocket AC Lite

Stíněný TwistPort adaptér v2 určený pro model Rocket 5AC-Lite od Ubiquiti Networks slouží k propojení všech TwistPort antén. Oproti předchozí verzi má verze 2 širší frekvenční použití (5180 až 6400MHz). TwistPort adaptéry jsou vybaveny novým rychlozamy...Více info

Kód
PV213011
Part No.
TP-ADAPTOR-R5AC-S-V2
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Stíněný TwistPort adaptér v2 určený pro model Rocket 5AC-Lite od Ubiquiti Networks slouží k propojení všech TwistPort antén. Oproti předchozí verzi má verze 2 širší frekvenční použití (5180 až 6400MHz). TwistPort adaptéry jsou vybaveny novým rychlozamykacím systémem od RF elements. Připojení a odpojení Rocket jednotky z/do TwistPort adaptéru je velmi jednoduché a nevyžaduje žádný nástroj. Integrace do TwistPort ekosystému zajišťuje velmi nízké RF ztráty, škálovatelnost, jednoduché nasazení a snadnou údržbu.



    Pro zlepšení výkonu a snížení rušení od okolních vysílačů jsou tu TwistPort adaptéry i ve stíněném provedení. Stíněné adaptéry mají viditelný kovový kryt připojený přímo k hlavnímu tělesu, čímž dochází k minimalizaci rušení z okolního prostředí.


    TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Můžeme tedy říct, že TwistPort je prakticky bezztrátový. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno s jednou rukou.

    TwistPort je klíčovým prvkem pro neomezené možnosti v propojení různých typů antén s TwistPort konektorem. Můžete vybírat ze směrových parabolických a sektorových antén od 30 do 90°.


    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty