Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements StationBox® S Carrier Class s 2x RSMA-female pigtaily
 

RF elements StationBox® S Carrier Class s 2x RSMA-female pigtaily

StationBox S CC je stíněný box určený pro RouterBoard 911, 912, 711, 922 a některé modely 411 (bez sériového portu) od MikroTik. StationBox S CC je vyroben z hliníku litého pod tlakem který je nastříkán barvou odolnou vůči UV záření. činnost LED indiká...Více info

Kód
PV213325
Part No.
SBX-S-CC-2SMA
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    StationBox S CC je stíněný box určený pro RouterBoard 911, 912, 711, 922 a některé modely 411 (bez sériového portu) od MikroTik. StationBox S CC je vyroben z hliníku litého pod tlakem který je nastříkán barvou odolnou vůči UV záření. činnost LED indikátorů RouterBoard můžete sledovat pomocí LED průzorů na přední straně zařízení. StationBox S CC jednoduchým pohybem spojíte s anténami AirMax od Ubiquiti nebo odvětvovými anténami Sector MiMo od RF Elements. Samostatný box lze připevnit i na stožár s průměrem 5 až 7 cm. StationBox S zvyšuje standardy v trvanlivosti a spolehlivosti. rychlou integrací RouterBoardu do boxu vznikne odolná, flexibilní rádiová jednotka určená pro použití i ve velmi náročných povětrnostních podmínkách s vynikajícím stíněním proti radiovému tušení. Další výhodou je rychlé a snadné spojení s anténami - to vše dělá ze StationBox S CC nejlepší kompaktní oudoor box na trhu.

    StationBox S CC je dodáván se dvěma pigtailů ukončenými konektory MMCX (uvnitř boxu), SMA-RP (vnější strana boxu). pro zákazníky kteří potřebují rozšířenou konektivitu má StationBox S CC připravené dalších 5 otvorů na RF konektory pro spojení s více anténami a další 2 otvory pro ethernetové nebo USB kabely.



    Vložte RouterBOARD od MikroTik který vám vyhovuje StationBox S CC je stíněný hliníkový box plně kompatibilní s RouterBoard řady 911, 912, 711, 411. Instalace RouterBoardu do StationBoxu S CC je jednoduchá a rychlá, RouterBOARD se pomocí šroubováku připevní na instalační desku, následně do něj vložíte pigtaily s konektory MMCX které jsou integrovány v boxu. Činnost LED indikátorů RouterBOARD můžete sledovat pomocí LED průzorů na přední straně zařízení.



    Stínění nežádoucího rádiového záření
    Hlavním cílem při navrhování produktů řady Carrier Class byla eliminace nežádoucího rádiového záření. snaha designérů vyústila do produktu který je kompletně vyroben z hliníku litého pod tlakem. StationBox S CC nabízí stínění a ochranu vůči rádiovému rušení a vlivům vnějšího prostředí pomocí materiálu ze kterého je vyroben a také pomocí jedinečného "deštníkového" designu.

    Snadné spojení s anténou
    StationBox S CCje možné velmi rychle a jednoduše spojit i odpojit se směrovými, odvětvovými i všesměrovými anténami od Ubiquiti. Spojení je bez problémů možné i se sektorovými anténami Sector MiMo od Rf Elements.



    Odolnost
    StationBox S CC je nezmar. Můžete jej namontovat a následně na něj zapomenout. Zárukou dlouhodobé výdrže je materiál ze kterého je box vyrobený. Tělo je z hliníku litého pod tlakem, který je nastříkán barvou odolnou vůči UV záření. Anténní držák je vyrobený s kvalitního ABS plastu a zbývající montážní hardware z nerezavějící oceli.

    Možnost rozšířené konektivity
    StationBox S CC je dodáván se dvěma pigtailů ukončenými konektory MMCX (uvnitř boxu), SMA-RP (vnější strana boxu). Box umožňuje instalaci dalších rádiových karet. pro zákazníky kteří potřebují rozšířenou konektivitu má StationBox S CC predinšalovaných dalších 5 otvorů na RF konektory pro spojení s více anténami a 2 otvory pro ethernetové nebo USB kabely.

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty