Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements StationBox InSpot
 

RF elements StationBox InSpot

StationBox InSpot je indoorový box navržen pro vytváření bezdrátových hotspotů v různých budovách. StationBox InSpot je kompatibilní s MikroTik Routerboard rady 912, 711, 411. Do StationBox InSpot bez problémů umístíte i integrované RB 751 a RB 951. St...Více info

Kód
PV095208
Part No.
SBX_INSPOT
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    StationBox InSpot je indoorový box navržen pro vytváření bezdrátových hotspotů v různých budovách. StationBox InSpot je kompatibilní s MikroTik Routerboard rady 912, 711, 411. Do StationBox InSpot bez problémů umístíte i integrované RB 751 a RB 951. StationBox InSpot můžete připevnit přímo na stropní stěnu nebo i stropní podhled, neutrální barva zařízení dobře splyne s jakýmkoli prostředím. StationBox InSpot podobně jako většinu produktů od RF Elements smontujete jednoduše, rychle a bez použití nářadí - jednotlivé části zařízení stačí jemně zatlačit, kroutit a západkové uzávěry se spirálovými zámky zajistí, že box i RouterBOARD v něm budou perfektně držet.





    Design pro jakékoli prostředí:
    StationBox InSpot je navržen do jakéhokoli prostředí - hotelové haly, velké kanceláře, ale i do skladových prostor. Otvory na boční stěně boxu umožňují ventilaci zařízení. InSpot nabízí dostatek prostoru pro další vybavení jako jsou USB klíče, 3G modemy, antény nebo napájecí konvertory.



    Kompatibilita:
    StationBox InSpot je kompatibilní s MikroTik Routerboard rady 912, 711, 411. Do StationBox InSpot bez problémů umístíte i integrované RB 751 a RB 951.




    Jednoduchá instalace bez nářadí:
    Produkty RF Elements jsou známé svou přidanou hodnotou. I při StationBox InSpot mysleli designéři na uživatele. Využitím západkových uzávěrů a spirálových zámků smontujete box jednoduše a bez použití nářadí.



    Antény:
    Do StationBox InSpot je možné přidat 4 dB antény od RF Elements. Pomocí nich dosáhnete vynikající pokrytí i ve velkých interiérech jako jsou vstupní haly, školní auly, nákupní centra, velké kanceláře, hotely. Jednoduchou integrací antén uspokojíte i specifické a náročné požadavky vašich zákazníků.

    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty