RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem, 5GHz, 11dBi, 80°, Gen2
 

RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem, 5GHz, 11dBi, 80°, Gen2

HG3-TP-S80 je 5GHz sektorová anténa typu "horn" z dílny RF elements a vyznačuje se 80° symetrickým vyzařovacím úhlem a ziskem 11dBi . Tato anténa nabízí perfektní kombinaci vlastností a funkcí, které řeší hlavní slabiny dnešních mainstreamových sektoro...Více info

Kód
PV250334
Part No.
HG3-TP-S80
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
2 462 Kč + 5.00 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
2 462 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
2 985 Kč

    Základní informace

    HG3-TP-S80 je 5GHz sektorová anténa typu "horn" z dílny RF elements a vyznačuje se 80° symetrickým vyzařovacím úhlem a ziskem 11dBi. Tato anténa nabízí perfektní kombinaci vlastností a funkcí, které řeší hlavní slabiny dnešních mainstreamových sektorových antén.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Vylepšení 2. generace

    • Lehčí provedení
    • Vylepšený držák
    • Snadnější montáž na opačnou stranu
    • Vylepšený přední kryt

    TwistPort konektor - Praktický a bezztrátový

    TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno jednou rukou.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Žádné boční laloky

    Symetrické antény nevyzařují boční laloky, doslova zaměřují energii na jeden hlavní signální paprsek. Takové chování je jedno z nejdůležitějších v bezdrátových sítích. Díky těmto jedinečným vyzařovacím vlastnostem sbírá rádio ve srovnání se stávajícími anténami běžného sektoru značně méně hluku. Problém hluku je přímo spojen s bočními laloky antény - v zásadě nevyhnutelným prvkem ve většině konkurenčních produktů. Symetrické antény se chovají jinak, jsou v podstatě "hluché" mimo hlavní paprsek.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Pokrytí bez mrtvých zón

    Pokrytí tradičních sektorových antén má specifický tvar - pokud je AP příliš vysoko, tak klienti, kteří jsou blízko, trpí nízkou kvalitou signálu. Jak se říká: "pod svícnem je největší tma". Symetrické sektorové antény vyzařují signál s kruhově tvarovaným paprskem, který je podobný svitu pochodní. Z toho důvodu je pokrytí signálem ze symetrických sektorových antén téměř bez mrtvých zón, i klienti umístění blízko u AP budou spokojeni.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Vynikající škálovatelnost

    Unikátní vyzařovací charakteristika, minimální boční laloky a extrémně nízké zpětné záření umožňuje umístění více antén na jednom bodě i vybudování více samostatných bodů, což umožní lépe rozložit zátěž na jednotlivá AP a zvýšit tak rychlosti k jednotlivým klientům.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Podpora platforem

    Pro použití produktů třetích stran, jako MikroTik, Ubiquiti nebo Cambium, RF elements nabízí širokou škálu adaptérů, které umožní snadné připojení těchto zařízení na TwistPort konektor. Díky tomu můžete jakoukoliv jednotku pomocí jediného cvaknutí přendat do jiné antény bez šroubování pigtailů.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem

    Robustní a odolný

    Symetrické sektorové antény jsou vytvořeny pomocí pevné kovové konstrukce. Při výrobě byly použity ty nejlepší dostupné materiály: odlitky z hliníku, vysoce kvalitní ABS plast a nerezová ocel.

    RF elements Sektorová anténa Horn s TwistPortem


    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář