Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Jiří Poklop

poklop@pcvcomp.cz

RF elements EasyBracket™ pro ePMP™
 

RF elements EasyBracket™ pro ePMP™

EasyBracket ePMP je držák vyrobený z kvalitního polykarbonátu umožňující montáž rádiového zařízení ePMP1000 od Cabium Networks na jakékoliv sektorové antény od Ubiquiti nebo montáž na antény s kompatibilním úchytným systémem, např. Sector MiMo od RF El...Více info

Kód
PV213189
Part No.
EB-EPMP
Výrobce
RF elements
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    EasyBracket ePMP je držák vyrobený z kvalitního polykarbonátu umožňující montáž rádiového zařízení ePMP1000 od Cabium Networks na jakékoliv sektorové antény od Ubiquiti nebo montáž na antény s kompatibilním úchytným systémem, např. Sector MiMo od RF Elements.

    EB-EPMP

    Jednoduchá montáž

    EasyBracket ePMP je jednoduchý držák s jednoduchou funkcí. Instalace je intuitivní a lehká. Držák spojte s ePMP1000 a zabezpečte příslušným šroubem.

    Spojení s anténou

    Po připojení ePMP1000 na easybracket máte možnost jednoduchým pohybem spojit rádiové zařízení se sektorovými anténami od Ubiquiti nebo se sektorovými anténami s kompatibliním montážním systémem, například Sector MiMO od RF Elements.

    Svoboda volby

    EasyBracket ePMP poskytuje svobodu volby pro uživatele rádiového zařízení ePMP1000. Díky držáku EasyBracket ePMP sa zařízení ePMP1000 od Cambium Networks stalo platformou kompatibilní s anténami od různých výrobců.


    Produkt manažer:

    Jiří Poklop,  +420 380 420 704,  poklop@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty