Pasivní PoE s kabelem
 

Pasivní PoE s kabelem

Sada pasivního Power Over Ethernet. Slouží pro napájení většiny aktivních prvků po ethernetovém kabelu, například pro napájení většiny RouteBOARDů. Jde o 100Mbps kabelovou variantu, kterou je možné použít k napájení jakéhokoliv zařízení s odpovídajícímVíce info

Kód
PV022975
Part No.
AFA-1
Výrobce
Maxlink
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
67 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
67 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
83 Kč

    Základní informace

    Sada pasivního Power Over Ethernet. Slouží pro napájení většiny aktivních prvků po ethernetovém kabelu, například pro napájení většiny RouteBOARDů. Jde o 100Mbps kabelovou variantu, kterou je možné použít k napájení jakéhokoliv zařízení s odpovídajícím vstupním napájecím konektorem. PoE set nesplňuje specifikaci IEEE 802.3af/at. K napájení slouží piny 4,5(-) a 7,8(+). Maximální povolený výkon je 48W při max. napětí 48V. Napájecí konektor má rozměry 5.5/2.2mm.

    Zapojení odpovídá běžnému pasivnímu POE - střed napájecího konektoru je propojen se středovými vodiči (modrý pár), plášť napájecího konektoru je propojen s krajními vodiči (hnědý pár). Power Over Ethernet je jednoduchý způsob jak zabezpečit napájení přístupového bodu na střeše nebo všude tam, kde není k dispozici síťové napětí. Pasivní PoE využívá volné dráty v ethernetovém kabelu a po nich přivádí elektrickou energii do zařízení na vzdálené straně.


    Technické parametry:
    Typ produktu:   PoE injektor, PoE extraktor

    Fyzické charakteristiky:
    Provozní teplota [°C]:   -10 až 60

    Konektory a rozhraní
    Rychlost ethernetu [Mbps]:   10/100

    Napájení
    Napájení na pinech:   4,5 (+), 7,8 (-)
    Vstupní napětí [V]:   9 .. 48V DC
    Počet PoE Out portů:   1

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář