MikroTik RB750r2, hEX lite
 

MikroTik RB750r2, hEX lite

Ideální malý přístroj do vašeho bytu, domu nebo kanceláře pro připojení k internetu, vhodný pro uživatele s vyšší odborností. Firma MikroTik je mezinárodně známým výrobcem síťových zařízení. MikroTik výrobky jsou velice levné a přesto velice kvalitní. ...Více info

Kód
PV017762
Part No.
RB750r2
Výrobce
MikroTik
Záruka
24 Měsíce
Dostupnost
Koncová cena bez DPH + RP
799 Kč + 1.50 Kč
Vaše cena bez DPH a poplatků
799 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH (21%)
969 Kč

    Základní informace

    Ideální malý přístroj do vašeho bytu, domu nebo kanceláře pro připojení k internetu, vhodný pro uživatele s vyšší odborností. Firma MikroTik je mezinárodně známým výrobcem síťových zařízení. MikroTik výrobky jsou velice levné a přesto velice kvalitní.

    Vlastní operační systém
    Firma vyvinula vlastní operační systém založený na linuxovém jádru, známý jako MikroTik RouterOS. Tento systém je stále vyvíjen a podporuje tak stále více služeb, jako je například VPN, nastavení QOS a další. Pro operační systém Windows existuje aplikace WinBox, která poskytuje grafické uživatelské rozhraní pro konfiguraci a monitorování. Pro nastavení routeru lze také využít přístup přes FTP, telnet nebo SSH (Secure Shell).

    Výkonný procesor
    Router je vybaven výkonným procesorem na frekvenci 850 MHz a s pamětí 64 MB RAM, konektivitu zajistí pět Fast Ethernet portů (RJ45) - 1x WAN, 4x LAN.
    Běží na operačním systému RouterOS L4 se všemi funkcemi, firewallem, řízením přístupu uživatelů a má mnoho dalších funkcí k nastavení systému.

    Klíčové vlastnosti
    Výkonný CPU 850 MHz s pamětí RAM 64 MB. Lze jej napájet přes síť, či přes WAN port s PoE adaptéru. Připojení PC k internetu zajišťují 1x WAN a 4x LAN. Operační systém RouterOS L4 obsahuje pokročilé funkce jako bandwidth shaping, firewall, user access control atd. Rozměry routeru jsou 113 x 89 x 28 mm.

    Produkt manažer:

    Zdeněk Valdman,  +420 773 749 002,  valdman@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Licence L4
    Počet 100Mbit portů 5
    Počet Gbit portů 0
    POE-in Passive PoE
    Provedení Indoor
    USB Ne

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Datasheet
    RB750r2.pdf