Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HAL3000 ProWork III / Intel i3-7100/ 4GB/ 1TB/ DVD/ CR/ bez OS

HAL3000 ProWork III - šetřete energii, pracujte naplno Pracovní stanice HAL3000 Pro Work II I s výkonem procesoru Intel Core i3 a 4GB RAM zajistí svižné tempo, rychlou odezvu a ideálně podpoří vaši produktivitu ve firemní kanceláři nebo v domácnost...Více info

Kód
PV239503
Part No.
PCHS2166
Výrobce
Záruka
36 Měsíce

    Základní informace

    HAL3000 ProWork III - šetřete energii, pracujte naplno

    Pracovní stanice HAL3000 Pro Work III s výkonem procesoru Intel Core i3 a 4GB RAM zajistí svižné tempo, rychlou odezvu a ideálně podpoří vaši produktivitu ve firemní kanceláři nebo v domácnosti. Procesory 7. generace Kaby Lake přinášejí výraznou optimalizaci z hlediska výkonu. Spolu s vyššími takty je zajištěna také nižší spotřeba, a to díky podporované technologii Speed Shift pro rychlé navýšení pracovní frekvence procesoru. Z hlediska multimediální činnosti procesor Kaby Lake umožňuje také lepší činnost s videem ve vysokém rozlišení. Naplno a nerušeně věnovat činnosti s kancelářskými tabulkami, grafy nebo dokumenty a díky zabudované DVD mechanice můžete přehrávat nejrůznější média.

     

     


    HAL3000 Pro Work III vám umožní podat 100% pracovní výkon a současně snížit spotřebu energie. Sestava využívá novou základní desku MSI z řady ECO, která efektivně optimalizuje výkon celého počítače a zajistí nižší spotřebu energie. Díky tomu s HAL3000 Pro Work III šetříte peníze, aniž byste museli omezovat svoji výkonnost.

     

     

    Energeticky úsporná stolní sestava HAL3000 ProWork III pro každodenní práci s firemními aplikacemi a dalším softwarem, který podpoří uživatelskou činnost nejenom v byznys sféře, ale také v dalších pracovních odvětvích. Základem je moderní procesor Intel Core i3 7. generace "Kaby Lake" , který je dále doplněn 4GB RAM pro svižnou odezvu a stabilní chod, takže v rámci pracovního nasazení nedochází k žádnému omezení. Mezi další přednosti patří odolná základní deska MSI H110M z edice ECO, která efektivně snižuje spotřebu energie až o 20 %, aniž by došlo k omezení výkonu.

    KONFIGURACE:
    Procesor Intel Core i3-7100 až 3,9 GHz
    Základní deska MSI H110M ECO
    Operační paměť ADATA 4GB DDR4 2400MHz
    Pevný disk Seagate Barracuda 1 TB
    Optická mechanika LG DVD±R/±RW/RAM, M-disc
    Čtečka karet AKASA interní All in 1, černá
    Skříň AIO Spirit TMF01 Titanium
    Zdroj CHIEFTEC GPB-350S, 350W
    Klávesnice a myš Genius Slimstar C130, drátový set

    ECODESIGN Záruka 36 měsíců


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář