Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HAL3000 NUC Kit Optane i5 W10 / Intel Core i5-7260U/ 8GB/ 16GB Optane + 1TB/ WiFi/ CR/ W10
 

HAL3000 NUC Kit Optane i5 W10 / Intel Core i5-7260U/ 8GB/ 16GB Optane + 1TB/ WiFi/ CR/ W10

HAL3000 NUC Kit Optane i5 – dokonale klame tělem HAL3000 NUC Kit Optane i5 představuje výkonnou pracovní stanici v miniaturních rozměrech. Díky velikosti ji jednoduše umístíte v každém prostoru. Současně však nemusíte dělat kompromisy z hlediska v...Více info

Kód
PV239446
Part No.
PCHS2211
Výrobce
Záruka
36 Měsíce

    Základní informace

    HAL3000 NUC Kit Optane i5 – dokonale klame tělem

    HAL3000 NUC Kit Optane i5 představuje výkonnou pracovní stanici v miniaturních rozměrech. Díky velikosti ji jednoduše umístíte v každém prostoru. Současně však nemusíte dělat kompromisy z hlediska výkonu. Procesor Intel Core i5 ze sedmé generace ve spojení s 8GB RAM přináší na váš stůj tempo a rychlost pro efektivní pracovní činnost s kancelářskými nebo firemními aplikacemi, surfování po síti.

     

     

    Pozadu nezůstává ani multimediální sféra. Díky integrované grafické kartě Intel HD 620 lze s počítačem HAL3000 NUC Kit Optane i5 plynule přehrávat nejrůznější multimédia, a to až ve 4K rozlišení. Podpora revoluční technologie Intel Optane zajistí rychlou odezvu nejpoužívanějších aplikací. 1TB disk pak představuje velké úložiště pro všechna vaše data. Bohatá konektivita vám umožní vytvořit moderní pracovní stanici nebo třeba multimediální centrum s možností multitaskingu až na 3 monitorech.

     

     

    Mini počítač NUC Optane i5 je moderním představitelem kompaktního, ale výkonného řešení pro domácnosti i firmy. Svižné reakce na veškeré požadavky obstarává výkonný procesor Intel Core i5, který je doplněn 8GB RAM a 16GB jednotkou Intel Optane zajišťující rychlou práci s nejpoužívanějšími aplikacemi ihned po startu PC. Díky tomu sestava umožňuje všestrannou pracovní činnost, od práce s kancelářskými aplikacemi, surfování po internetu až po efektivní multitasking na 3 monitorech.

    Pozadu nezůstává ani ve sféře multimédií. Zajišťuje plynulé přehrávání filmů a videí v ultra vysokém rozlišení 4K a pro vaše data nabídne úložný prostor o kapacitě 1 TB. Nabízí podporu nejmodernějších standardů, včetně ultra rychlých rozhraní Thunderbolt či USB-C, jež zajišťují potřebnou flexibilitu a univerzálnost. Naprostou samozřejmostí je velmi nízká spotřeba a velmi tichý chod.

    KONFIGURACE:
    Procesor Intel Core i5-7260U, až 3,4 GHz
    Operační systém Windows 10 (64bit)
    Instalační USB disk USB flash disk obsahující instalační soubory Windows 10
    Základní deska Intel 7i5BNHX1
    Grafická karta Intel HD 620
    Operační paměť Kingston DDR4 8GB, 2133MHz
    Pevný disk Intel Optane 16 GB + Seagate BarraCuda 1 TB
    Skříň Intel NUC KIT 7i5BNH

    Recovery řešení ECODESIGN Záruka 36 měsíců USB disk s instalací OS


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář