Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HAL3000 EliteWork IV W10 / Intel i5-8400/ 8GB/ 1TB/ DVD/ W10

HAL3000 EliteWork IV je ideální volbou počítače s vysokým výpočetním výkonem a širokým uplatněním v náročném kancelářském prostředí. Sestava nabízí vysoký výkon šestijádrového procesoru Intel® Core™ i5 nejnovější osmé generace s frekvencí Turbo Boos...Více info

Kód
PV252602
Part No.
PCHS2277
Výrobce
Záruka
36 Měsíce

    Základní informace

    HAL3000 EliteWork IV je ideální volbou počítače s vysokým výpočetním výkonem a širokým uplatněním v náročném kancelářském prostředí.

    Sestava nabízí vysoký výkon šestijádrového procesoru Intel® Core™ i5 nejnovější osmé generace s frekvencí Turbo Boost až 4GHz, který je podpořen 8GB rychlé DDR4 paměti. EliteWork IV s přehledem splní jakékoliv požadavky na počítač v moderním kancelářském prostředí včetně multitaskingu a nadstandardní konektivity. Uživatel si počítač může vybrat dle preference s klasickým 1TB diskem vhodným pro práci s objemnými daty či databázemi nebo rychlou 240GB SSD jednotkou, která zajistí svižný chod běžných aplikací i systému. Sestava nabízí snadnou možnost připojení až tří monitorů současně v konfiguraci 1x QHD a 2x FullHD monitoru a k dispozici je široká USB konektivita, 4x USB 3.0 a 4x USB 2.0 port pro připojení nejrůznějších periferií a externích disků. Univerzálnost podtrhuje také klasická DVD mechanika. Díky osazení nejmodernějších komponent je EliteWork IV velmi efektivní, v nečinném stavu ma spotřebu zanedbatelných 17W a v plné zátěži pouhých 92W. Díky nízké spotřebě je počítač velmi tichý a je ideálním řešením výkonného multimediálního centra domácnosti.

    Předností sestavy je firmwarová podpora specifikace Trusted Platform Module (TPM2.0), která umožňuje uživatelům zašifrovat všechna data obsažena na disku počítače a pomůže majitelům snáze vyhovět moderním požadavkům na bezpečnost dat např. v souvislosti s GDPR (General Data Protection Regulation). Šifrování dat je možné aplikovat pomocí softwaru třetích stran, který podporuje TPM2.0. Nejsnazším řešením je využít nástroj BitLocker Drive Encryption, který je součástí operačního systému počítače s edicí Windows 10 Pro nebo Windows 10 Enterprise.

    KONFIGURACE:
    Procesor Intel Core i5-8400, až 4,0 GHz
    Operační systém Windows 10 Home 64bit
    Základní deska MSI B360M PRO-VDH
    Operační paměť ADATA 8GB DDR4 2400MHz
    Pevný disk Seagate BarraCuda 1TB
    Optická mechanika LG DVD±R/±RW/RAM, M-disc
    Skříň SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black
    Zdroj CHIEFTEC GPB-350S, 350W
    Klávesnice a myš RAPOO drátový set N1850, drátový set

    Pro počítače značky HAL3000 je poskytována servisní služba BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000, v rámci níž máte nejen tříletou záruku, ale také jistotu rychlého a pohodlného servisu v případě jakýchkoliv problémů. Stačí jen zavolat na infolinku, nahlásit problém a vše ostatní včetně odvozu, opravy obvykle do 10 dní a zpětného dovozu zajistí servisní tým HAL3000.

    Recovery řešení ECODESIGN Záruka 36 měsíců


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář