Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

HAL3000 EasyNet / Intel J1900/ 2GB/ 120 GB SSD/ DVD/ bez OS

HAL3000 EasyNet – jednoduše na internet a běžnou práci Spolehlivá sestava HAL3000 EasyNet pro každodenní práci s aplikacemi, jednoduché surfování po internetu, sledování filmů, videí či fotografií a běžnou multimediální zábavu. Integrovaný proceso...Více info

Kód
PV239485
Part No.
PCHS2099
Výrobce
Záruka
36 Měsíce

    Základní informace

    HAL3000 EasyNet – jednoduše na internet a běžnou práci

    Spolehlivá sestava HAL3000 EasyNet pro každodenní práci s aplikacemi, jednoduché surfování po internetu, sledování filmů, videí či fotografií a běžnou multimediální zábavu. Integrovaný procesor Intel Celeron a 2GB RAM zajistí stabilní chod pro běžnou počítačovou činnost, integrovaná grafická karta Intel HD podpoří plynulé přehrávání videí.

     

     

     

    Rychlý start systému a aplikací podporuje 120GB SSD disk, takže se můžete s vysokým nasazením pustit do práce. Základní výpočetní výkon doplňuje dostatečná konektivita v podobě HDMI, USB, DVI-D či VGA. Samozřejmostí je rovněž zabudovaná DVD mechanika pro přehrávání multimédií.

     

     

    Počítačová sestava HAL300 EasyNet navržena pro běžnou práci v kanceláři nebo domácnosti. Každodenní činnost se základními aplikacemi podporuje 4jádrový procesor Intel Celeron a 2GB RAM DDR3. Práce s dokumenty, tabulkami nebo internetem zvládnete zcela jednoduše a bez problémů. Zabudovaná DVD mechanika vám umožní standardní přehrávání médií, jako jsou filmy, videa nebo fotografie. Sestava HAL3000 EasyNet disponuje rychlým SSD diskem, díky čemuž výrazně zrychlíte běh aplikací a systému. Komponenty jsou vybrány s ohledem na odolnost, stabilní a spolehlivý chod, který každodenní práce vyžaduje.

    KONFIGURACE:
    Procesor Intel Celeron J1900, až 2,42 GHz, integrovaný
    Základní deska ASRock Q1900M
    Operační paměť KINGSTON 2GB DDR3 1600MHz
    Pevný disk SSD ADATA SU650 120GB
    Optická mechanika LG DVD±R/±RW/RAM, M-disc
    Skříň Porte ZZ5
    Zdroj CHIEFTEC GPB-350S, 350W
    Klávesnice a myš Genius Slimstar C130, drátový set

    ECODESIGN Záruka 36 měsíců


    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář