Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Grandstream UCM6208 VoIP pobočková ústředna

Je pobočková ústředna, která obslouží až 800 registrovaných zařízení, podporuje 100 souběžných hovorů a umí pracovat až s 50 SIP trunky. Ústředny ze serie UCM6200, kterou tvoří 3 modely, jsou určené pro malé a střední firmy. Tyto ústředny se vyznačují ...Více info

Kód
PV213487
Part No.
UCM6208
Výrobce
Grandstream
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace

    Je pobočková ústředna, která obslouží až 800 registrovaných zařízení, podporuje 100 souběžných hovorů a umí pracovat až s 50 SIP trunky. 

    Ústředny ze serie UCM6200, kterou tvoří 3 modely, jsou určené pro malé a střední firmy. Tyto ústředny se vyznačují nízkou cenou, malými rozměry, jednoduchou konfigurací a rozsáhlými službami, které uživatelé znají ze segmentu enterprise produktů.
    Z nejzajímavějších lze jmenovat například podporu video hovorů, videokonferencí, nahrávání hovorů či rozsáhlé statistiky o provozu na jednotlivých číslech. Samozřejmostí jsou přepojovací plány, úvodní IVR hlášky a další funkce.
    Jednotlivé modely rodiny UCM6200 se odlišují množstvím najednou volajících uživatel (50/75/100) a množství FXO (2/4/8) portů.
    Všechny ústředny jsou proto vybaveny podporou SRTP, TLS a HTTP s hardwarovým šifrováním. Whitelist, blacklist, Fail2ban a další bezpečnostní funkce jsou u ústředen Grandstream také samozřejmostí.

    - Obslouží až 800 registrovaných zařízení, podporuje 100 souběžných hovorů a umí pracovat až s 50 SIP trunk
    - Podpora Auto Discovery a Zero Configuration pro ještě snažší a rychlejší nasazení IP telefonů do středních a vetších podniků
    - Integrovano 8 FXO portů pro připojení analogových PSTN linek, 2 FXS porty pro připojení analogových telefonů, faxů, atd.
    - Gigabit porty s integrovaným PoE, USB, slot pro SD kartu
    - Podpora až 5-stupňového IVR (Interactive Voice Response)
    - Nahrávání hovorů bez nutnosti licence; možnost přístupu k nahrávkám prostřednictvím webového uživatelského rozhraní
    - Záznamy detailů pro lepší práci s nahrávkami a jejich dohledání (CRD), jakou jsou například datum, hodina, telefoni klapka atd.
    - Podporuje vícejazyčnou automatickou obsluhu a frontu hovorů, pro ještě efektivnější řízení a zpracování příchozích hovorů
    - Nejsilnější možná bezpečnostní ochrana pomocí šifrování SRTP, TLS a HTTPS - Podpora SIP, video koncových zařízení, takže umí pracovat s kodeky H.264, H.263, nebo H.263+

    Produkt manažer:

    Jan Duda,  +420 380 420 700,  duda@pcvcomp.cz

    Technické parametry

    Adaptér v balení Ano
    Automatické nahrávaní hovorů Ano
    Ethernetové porty 2 x RJ45 10/100/1000 Mbps
    Počet FXO portů 8
    Počet FXS portů 2
    Počet registrovaných zařízení 800
    Počet souběžných hovorů 100
    SD karta rozhraní Ano
    USB port 1

    Zařazení produktu

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty