Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

Držák 50 na plastové okno
 

Držák 50 na plastové okno

Držák antény je standardně dodáván pro rámy plastových oken s minimální šířkou 100 cm a kondenzačními otvory! Rozteč mezi těmito kondenzačními otvory může být maximálně 80 cm! V případě že máte jiný rozměr rámu okna, nebo nemáte kondenzační otvory použ...Více info

Kód
PV088223
Výrobce
Záruka
24 Měsíce

    Základní informace


    Držák antény je standardně dodáván pro rámy plastových oken s minimální šířkou 100 cm a kondenzačními otvory! Rozteč mezi těmito kondenzačními otvory může být maximálně 80 cm! V případě že máte jiný rozměr rámu okna, nebo nemáte kondenzační otvory použijte poptávkový formulář uvedený níže, nebo nás kontaktujte.

    Držák je určen pro běžné anténní paraboly do průměru 80 cm a váhy 10 kg. K držáku si můžete objednat koaxiální kabelovou průchodku přes okenní rám bez vrtání.

    Držák antén je určený k jednoduché, čisté a rychlé montáži na plastový okenní rám. Jedinečný, spolehlivý montážní systém eliminuje problémy podobných konkurenčních výrobků s prohýbáním okenního rámu při dlouhodobém používání. Záruka na vaše nová okna zůstává po montáži tohoto držáku antén nedotčena ! Díky použitým materiálům je životnost výrobku prakticky neomezená. Hliníkový profil s odolnou povrchovou úpravou, tvrzený plast a nerezová ocel zaručují pevnost, estetický vzhled a vysokou užitnou hodnotu.
    Parametry:
    Průměr trubky 35mm
    Pracovní výška trubky 300mm
    Celková délka od okna 500mm



    Produkt manažer:

    Jakub Pospíšil,  +420 773 749 003,  pospisil@pcvcomp.cz

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Související dokumenty

    Návod na montáž
    mont. návod.pdf
    Poptávkový formulář
    Popt. formulář-okno.xlsx